Sadetakki QHP läpinäkyvä

19.95

Sadetakki QHP läpinäkyvä

19.95

Läpinäkyvä sadetakki on helppo kuljettaa mukana ja ottaa käyttöön tarvittaessa. Tämä malli taittuu pieneen tilaan joten se on näppärä esimerkiksi kisareissuilla -ja toisaalta ihan siellä kotitallilla pelastamassa yllättävät säänmuutokset!

Sadetakki päällä voit ratsastaa kovemmassakin sateessa silla kangas on käytännössä muovia mikä on vedenpitävää. Huomioi se, että taskun vetoketju ei ole täysin vesitiivis.

Sadetakissa on hyvin suojaava huppu ja hihansuissa joustavat resorit.

Sadetakki on järkevän mittainen; se ulottuu hyvin vyötärön alapuolelle eli suojaa hyvin. Sitten vaan sadechapsit tai vastaavat kaveriksi ja menoksi!

Mitoitus on ns. normaalia eli jos käytät 36 tai 38-kokoja voit tilata tästä S-koon.

Malli on sen verran reilu, että alle saa laitettua ratsastustakkia tms. lämmikkeeksi.

Huuhtele puhtaaksi vaikkapa suihkussa ja pyyhi sitten kuivaksi. Jätä vielä hetkeksi kuivamaan kylppäriin tai loimihuoneeseen niin takki on taas valmis seuraaviin sadeseikkailuihin.

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Sadetakki on tilava suorahko malli ja siinä on edessä tasku tavaroille. Muovinen kangas on täysin vedenpitävää mutta taskujen vetoketjut eivät välttämättä kestä kaatosateessa täysin vedenpitävinä. Älä siis jätä taskuihin mitään mikä ei kestä mahdollista kosteutta.

 

 

Lisätiedot

koko

, , ,