Sadeloimi liukasvuori brush QHP

85.50

QHP sadeloimi liukkaalla vuorikankaalla on välikaudeksi ja kesälle tarkoitettu malli. Tätä materiaalia käytetään toki kevättalvella vaikkapa väliloimen kanssa.

Liukas vuorikangas on polyesteri/puuvilla-sekoitetta ja se ei hierrä karvapeitettä. Vaalea ripstop-päälikangas suojaa hyvin tuulelta ja sateelta.

Kevään kuosi on kivaa vaihtelua…lika tässäkin toki näkyy mutta siinä vaiheessa kun loimeen tulee maanläheinen kurasävy on lohduttavaa, että tämäkin loimi kestää toistuvaa konepesua.

Ja se konepesu sitten 30 asteessa normi kirjopesuaineella.

Poista

Kuvaus

QHP sadeloimi on parhaimmillaan silloin kun ilman lämpötila on joitakin asteita plussan puolella.

Tätä materiaalia ja loimivahvuutta voit toki käyttää vaikkapa väliloimen kanssa kun muut ulkoloimet alkavat olla liian lämpimiä.

Kannattaa kuitenkin seurata ettei hevoselle tule liian lämmin loimen kanssa kun aurinko alkaa lämmittämään (sillä liukas vuorikangas ei hengitä/kuivata). Ohuen sadeloimen tehtävä on suojata tuulelta ja sateelta -hevosta kuivattavia ominaisuuksia varten valitaan sitten erilaisia kangassekoituksia.

Tässä sadeloimessa on kiva leikkaus ja mitoitus on tuttua QHP:ta eli jos yleensä käytätte esim. 145cm kokoa niin tässä se on 145/195.

Huom! myös ponien 130cm!

Toimitusaika noin viikko.

Lisätiedot

koko

, , , ,