Sadeloimi Bucas Smartex Rain sininen

255.00

Bucas Smartex sadeloimi on hyvä välikausi-ja kesäloimi

Mitä materiaalia Bucas Smartex Rain -sadeloimi on?

Tässä klassisen sinisessä sadeloimessa on vedenpitävä ballistista nailonia oleva pintakangas. Kangas blokkaa veden ja tuulen samalla kun se hengittää hevosesta haihtuvaa kosteutta pois.

Loimen sisäpuolella on Bucasin kehittämä Stay dry -vuoraus mikä siirtää hevosesta kosteutta pois ja pysyy kuivana hevosen karvaa vasten. Tämän sadeloimen voit siis pukea kosteankin hevosen päälle. Itse kuitenkin ajattelisin, että treenin jälkeen hevonen kuivatetaan esimerkiksi Bucasin Shamrock Power -loimella hetken aikaa ennenkuin se laitetaan Smarktexin kanssa ulos. Mutta se näissä Bucasin loimissa on mahtavaa, että tarvittaessa voit laittaa kostean hevosen esim pihattoon tai tarhaan kun sillä on nämä loimet käytössä. Päätät itse onko hevosella pelkkä Smartex vai sen alla vielä Shamrock. Eikä tarvitse huolehtia miten heppa pärjää jos sää muuttuu ulkoillessa tai voiko se kylmettyä; ei voi sllä loimi kuivattaa ja suojaa tehokkaasti.

Ja Smartex päällä hevonen voi tarhata laumassa sillä tässä kankaassa saa roikkua hampailla kiinni; kyllä kestää!

Smartex Rain -sadeloimessa on nopea ja näppärä magneetti- ja solkikiinnitys edessä. Loimessa on hyvää tilaa lavan liikkumista varten. Aika fiksusti suunnitellut vekit etuosassa. Tämä loimi päällä voi ottaa vähän ilmavampiakin loikkia!

Smartexiin on mahdollista kiinnittää kaulakappale silloin kun sää sitä vaatii. Tuplatarrakiinnitys on todella vahva!

Sadeloimen mitoitus

Mitoitus on hieman normaalia reilumpaa mutta voit valita tästä sen koon mikä teillä yleensä istuu hyvin päällä. Tarkoitus ei ole, että loimi roikkuu takaa pitkällä hännän takana. Kannattaa mitata selkämitta jos et ole ihan varma oikeasta koosta. Jos saat mitaksi vaikkapa 148cm niin valitse silloin 145cm koko.

Aseta loimi kaulalle ja kiinnitä rinnan kohdan kiinnitykse. Vedä loimi sitten pikeaan kohtaan jolloin kaula-aukko jää sään etupuolelle. Vedä loimi sitten selkää pitkin taakse ja tarkasta, että häntäläppää ennen oleva takasauma on hännän tyvessä tai hieman hännän päällä. Näin saat loimen asettumaan oikealle kohdalle etkä valitse vahingossa esimerkiksi liian isoa loimikokoa.

Tarkasta loimen koko taulukosta mittaamalla hevosesta tarvittavat mitat. Ja jos mietit kahden koon välillä, kannattaa mielummin valita pienempi vaihtoehto.

Sadeloimen pesu

Selvää on, että loimi likaantuu kun hevonen pääsee piehtaroimaan ja riekkumaan laitumella. Kun peset sadeloimen niin käytä mieluiten ulkoloimelle (tai muille vedenpitäville kankaille) suunniteltua pesuainetta (esim. Bucasin oma pesuaine). Konepesu 30 asteessa.

Kuivaa loimi hyvin ilmastoidussa paikassa. Jos lisäät loimeen veden hylkivää kyllästettä, kannattaa se suihkuttaa hyvin ilmastoidussa tilassa.

Bucas Smartex -sadeloimella on kahden vuoden takuu

Bucasin sadeloimella on kahden vuoden takuu ja voit laajentaa sen kolmeksi vuodeksi Bucasin kotisivulla. Tämä täytyy tehdä heti loimen oston jälkeen. Tarvitset ostokuitin ja loimen sarjanumeron. Muut ohjeet löydät Bucasin etusivulta löytyvän linkin kautta.

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Bucas sadeloimi on klassikko. Smartex Rain pitää hevosen kuivana on sää miten myrskyisä vaan. Tässä Smartex -mallissa värit ovat hyvin hillityt varmaankin siksi, että loimi kestää ikuisuuden ja erkoisempiin väreihin ehtisi kyllästyä monta kertaa!

Loimen malli on hyvin istuva ja mitoitus vastaa useimpia tuttuja loimimerkkejä.

Bucas Smartex sadeloimi on tosi hyvä esimerkiksi silloin kun tarhaat hevosta muiden kanssa. Vedenpitävä kangas on myös aika hyvin hampaiden pitävä.

Tähän malliin on helppo liittää irtokaulakappale.

Tilatun loimen voi noutaa kaikista Postin pakettiautomaateista ja Matkahuollon toimipaikoista. Voit myös noutaa tilaamasi loimen myymälästä kun saat ilmoituksen, että tilaus on valmistunut.

Toimitusaika on noin 8-10 päivää

 

Lisätiedot

koko

, , , , , , , , ,