Sadeloimi 1200D Waterfall 50g

139.50

Fullneck sadeloimi on hyva välikausiloimi

Mitä materiaalia Wahlstenin Waterfall fullneck-loimi on?

Tässä petroolin sävyisessä 1200D -loimessa on vedenpitävä polyesterinen pintakangas. Loimen sisäpuolella on ohut vuorikangas ja välissä 50g:n täyte.

Sadeloimessa on säädettävä kiinnitys edessä. Loimen lapalaskokset ovat isot, lisäksi on tottakai ristivyöt, jalkalenkit ja häntäläppä.

Ja huom. tässä loimessa on ennemmin reilu mitoitus kuin nafti eli valitse sama koko mitä yleensä käytätte ja tässä mallissa riittää tila myös alusloimelle.

Aseta loimi kaulalle ja vedä sitä sen verran taaksepäin, että saat rinnan kohdan kiinnitykset kiinni. Vedä loimi sitten selkää pitkin taakse ja tarkasta, että häntäläppää ennen oleva takasauma on hännän tyvessä tai hieman hännän päällä. Näin saat loimen asettumaan oikealle kohdalle etkä valitse vahingossa esimerkiksi liian isoa loimikokoa.

Sadeloimen pesu

Kun peset sadeloimen niin käytä mieluiten ulkoloimelle (tai muille vedenpitäville kankaille) suunniteltua pesuainetta. Konepesu 30 asteessa.

Kuivaa loimi hyvin ilmastoidussa paikassa. Jos lisäät loimeen veden hylkivää kyllästettä, kannattaa se suihkuttaa hyvin ilmastoidussa tilassa.

Loimien toimitusaika on noin 2-3 päivää

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Sadeloimi W Waterfall on 1200D kankaalla ja kevyellä 50g:n täytteellä.

Tällainen sadeloimi 1200 D kankaalla on tosi hyvä varsinkin silloin kun tarhaat hevosta muiden kanssa. Vedenpitävä kangas on myös aika hyvin hampaita kestävä. 50g:n täyte riittää hyvin lauhaan talvikeliin varsinkin nyt kun käännytään jo kevättä kohti. Jos kylmä pääsisi yllättämään niin allehan voi aina laittaa väliloimen

Saat ilmoituksen kun loimitilaus on valmistunut ja paketti lähetetty tai loimi noudettavissa myymälästä.

 

Lisätiedot

koko

, , ,