Romaani topattava LeMieux Pro-sorb musta

83.50

Topattava LeMieux romaani Pro Sorb on ohut ja ryhdikäs malli joten se asettuu hyvin satulaa vasten.

LeMieux Pro Sorb on topattava romaani

Kankaisessa romaanissa on hyvä selkärangantila ja neljä taskua toppauspaloille. Romaanin mukana tulee täytepaloja eteen ja taakse. Tarvittaessa taskuja voi täyttää lisää vaikkapa superlonilla tai vastaavalla materiaalilla. Ja niinkuin muitakin correction -romaaneja, myös tätä voi topata hevosen selän muodon mukaan vaikkapa vain yhdestä taskusta.

Romaanissa on edessä lenkki minkä kautta satulahuovan remmi pujotetaan kiinni satulaan. Näin romaani asettuu huovan kanssa oikealle kohdalle satulaa vasten. Niiden paikka satulaa vasten ja säkätila täytyy silti muistaa tarkastaa satuloitaessa.

Full-koon romaani menee useimpiin 16½-17½” kokoisiin satuloihin.

Konepesu 30 asteessa kirjopesuaineella.

Toimitusaika on noin 3-4 päivää

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Topattava Lemieux romaani Pro Sorb on ohut ja ryhdikäs malli. Tämä tarkoittaa sitä, että romaani asettuu hyvin satulaa vasten pysyy paikoillaan jättäen tilaa säkään.

Kankaisessa romaanissa on hyvä selkärangantila ja neljä taskua toppauspaloille. Romaanin mukana tulee etu- ja takapaloja kahta eri paksuutta, joten sillä saa muokattua satulan istuvuutta varsin paljon.

Topattava kangasromaani on kätevä silloin kun tarvitset muokata satulan balanssia hevosen selkään päin eikä hevosen ja satulan väliin jää paljon leveyttä. Tämä malli vie vähemmän tilaa kuin lampaankarvainen romaani.

Tarkasta, että romaanin takareuna ulottuu satulan paneleiden takapuolelle eikä jää satulan alle. Yleisin koko hevosillä käytettäviin satuloihin on L.

Lisätiedot

koko

,