Romaani tekokarva topattava

59.50

Topattava romaani karvapaneleilla ja trimmeillä on fiksu juttu satulan istuvuusongelmiin.

Topattava karvaromaani on etu- ja takatrimmillä

Horse Guardin romaani sopii este- yleis -ja koulusatuloihin. Full -kokoinen romaani on hyvä esimerkiksi 16,5 ja 17″ -kokoisiin satuloihin. Siinä koko selkämitta on 60cm ja etu-ja takatrimmin väli (mihin satula asettuu) 49cm.

Romaani asettuu hyvin satulaa vasten. Tässä mallissa on neljä taskua joista voit topata vaikkapa vain yhtä- tai kaikkia neljää taskua sen mukaan miten toispuoleinen hevonen on tai miten paljon liian leveä satula sillä on.

Asettele romaani ja satula hyvin toisiinsa ja tarkasta ettei takatrimmi jää satulan alle kun satuloit hevosta.

Tukeva romaani on mukavan tuntuinen hevosen selkää vasten. Hikitreenejäkään ei tarvitse pelätä sillä helppohoitoinen romaani pestään koneessa juuri niin usein kun on tarvis. Toki tämä malli kannattaa käyttää satulahuovan kanssa jolloin huopa on se mikä likaantuu enemmän.

Kuivaa romaani hyvin ilmastoidussa paikassa ja harjaa kuivunutta karvaa kuohkeaksi.

Feikkikarvainen romaani on varastotuote ja sen toimitusaika on noin 8-10 päivää

2 varastossa

Osastot: , Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Topattava karvaromaani on hyvä ensiapu kun satula ei istu balanssissa. Taskujen asioista romaania saa topattua ja feikkikarva vaimentaa hevosen selkään kohdistuvaa painetta.

Tekokarvaa olisi hyvä kopistaa ja harjata aina aika ajoin jotta se pysyy kuohkeana.

Tämä malli on paksuutena kangasromaanin ja lampaankarvaisen version välissä. Tätä mallia menee esim. silloin kun tarvitaan edullinen, hieman kohottava ja topattava romaani.

Tässä Horse Guardin-romaanissa on karvaisten paneleiden lisäksi myös etu- ja takatrimmi jotta satula pysyy paremmin paikoillaan. Topattavassa romaanissa on kulutuskestävä napakka puuvillainen kangas ja hyvä selkärangantila paneleiden välissä. Kun nostat romaanin hyvin satulaa vasten se pääsee muotoutumaan oikein hevosen selkää ja satulaa vasten.

Tämä romaanimalli menee useimpiin hevoskoon (16,5 ja 17 “) satuloihin. Romaanin pituus selkää vasten on 60cm.

Romaanin mukana tulee toppauspaloja ja tarvittaessa lisäpaloja voi soveltaa vaikka vaahtomuovista tai vastaavasta muotoutuvasta materiaalista.

Konepesu 40 asteessa.

 

Lisätiedot

koko