Romaani säkätilalla ACavallo Withers Free

149.50

Romaani säkätilalla on vaimentavaa ja grippaavaa hexagonal -geeliä.

ACavallo Withers Free romaani on hyvällä säkätilalla

Vaimentava ACavallo withersfree romaani on edestä avoin, hyvällä säkätilalla oleva malli. Samalla kun romaani jättää tilaa säkään se myös jakaa satulan aiheuttaman paineen tasaisesti selkään.

Romaani on valmistettu paksusta hexagonal-geelistä mikä muotoutuu hyvin ja vaimentaa tehokkaasti. Romaanin hexagonal-geelin rakenne on sellainen, että se säilöö ilmaa itseensä ja vapauttaa sitä hevosen liikkuessa. Satulan alle syntyy näin “ilmatyyny” mikä vaimentaa.

Samalla kun romaani vähentää painepisteiden syntymista, estää se myös hiertymiä ja painaumia. ACavallon romaanit ovat hyvin muotoiltuja ja ne asettuvat hyvin selkää ja satulaa vasten. Malli on suunniteltu niin, että sitä voi käyttää kaikissa englantilaistyylissä satuloissa.

Romaanin huolto on helppoa sillä sen voi pyyhkiä puhtaaksi kostealla sienellä. Tarvittaessa sen voi pestä koneessa 30 asteessa. Asettele romaani kuivamaan kuivaustelineelle.

Hexagonal -geeliromaani on saatavana mustana. Tätä löytyy yleensä myymälässä joten se lähetetään tilauspäivänä. Jos romaani on loppu myymälästä niin se täydentyy noin kahdessa päivässä.

 

 

 

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

ACavallo romaani säkätilalla eli Withersfree -malli sopii useimpiin 16½-17½ satuloihin.

Tämä on superhyvä vaihtoehto vaimentamaan iskuja ja ennenkaikkea nostamaan satulan niin, että hevosen säkään ja selkärankaan jää hyvin korkeustilaa.

Romaani on loisto apu korkeasäkäisen tai “kuivassa kunnossa” olevan hevosen kanssa mille on vaikeuksia löytää sopivaa satulaa. Useimmiten tämä malli riittää mutta tästä on olemassa vielä hieman paksumpi memoryfoam-versio.

ACavallon grippimateriaali tarraa hyvin satulaa vasten.Geeliromaani vaimentaa hyvin ja auttaa lihaksia pysyään rennompina. Geeli on satulaa vasten ja hevosta vasten on kangas.

 

 

 

Lisätiedot

Värivaihtoehto