Romaani Piuma ACavallo

49.50

ACavallo Piuma featherlight romaani korottaa tasaisesti

ACavallo Piuma romaani hengittää ja vaimentaa

Featherlight Piuma -malli on iskuja vaimentava ja hyvin muotoiltu romaani mikä istuu satulan alle eikä vie paljoa leveystilaa.

Piuma romaani rakenne on aivan uusi -se on tehty pienistä ilmatyynyistä mitkä täyttyvät ja litistyvät paineesta. Samalla ilmatyynyt kuljettavat ilmaa ja pitävät hevosen ihon kuivempana.

Ohuena romaanina tällä Piuma -mallilla on kuitenkin todella hyvä iskunvaimennuskyky.

Full-koko on noin 57cm pitkä ja se sopii useimpiin isojen ponien ja hevosten satuloihin.

Piuma romaanin huolto ja säilytys

ACavallon thermoplastiset romaanit ovat kulutuskestävää materiaalia. Ne kestävät hyvin erilaisia sääolosuhteita ja toistuvaa pesua. Säilytä romaani varustekaapissa niin, ettei se taitu eikä joudu kuumien pattereiden tms. läheisyyteen.

Älä puhdista tahroja tms. vahvoilla puhdistusaineilla vaan käytä mieluiten pelkkää haaleaa vettä.

Romaanin toimitusaika on nyt noin 3-4 arkipäivää

 

 

Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

ACavallon featherlight Piuma romaani on todella ohut ja silti hyvin painetta vaimentava. Tämän romaanin rakenne on sellainen, että se vähentää painepisteiden syntymistä, hengittää hyvin ja pitää hevosen selän kuivempana. Romaanissa on “tyynyjä” mitkä pumppaavat ilmaa sen mukaan miten ne litistyvät ja täyttyvät paineen alla.

Muotoiltu romaani pestään kädenlämpöisellä juoksevalla vedellä. Jos haluat käyttää pesussa jotain pesuainetta niin valitse mahdollisimman mieto liuos. Voit pyyhkiä kostean romaanin ja jättää sen sitten kuivumaan hyvin ilmastoituun paikkaan. Vältä pattereiden tai muiden kovasti lämmittävien asioiden läheisyyttä sekä suoraa, porottavaa auringonpaistetta.

Romaani on tehty superkestävästä thermoplastisesta muovisekoitteesta.