Romaani memoryfoam trimmeillä ponikoko

69.50

Memoryfoam romaani on hyvä apu satulan pieniin istuvuusongelmiin.

Tärkeintä tietysti on se, että romaani muotoutuu selän ja satulan välissä vähentäen painepisteitä ja toimien iskunvaimentimena (mutta ei noista värivaihtoehdoista haittaa ole). Memoryfoam -romaanin avulla voitte päästä yli satulaongelmasta jos on kyse vaikkapa pienestä selän lihasten “kuivumisesta” ja tiedät tilanteen korjaantuvan.

Romaanin pintakangas satulaa vasten on keinomokkaa ja sen pohjapuoli satulahuopaa vasten on kosteutta siirtävää fleecea. Romaani on tehty paineesta muotoutuvasta polyuretanista.

Memoryfoam -romaanin toimitusaika on noin 7 arkipäivää sillä tätä mallia ei ole koko aikaa myymälässä.

Konepesu 30 asteessa.

 

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Memoryfoam romaani trimmeillä on tosi, tosi hyvä apu pieniin satulan istuvuusongelmiin. Oikeastaan tätä on kiva käyttää vaikka satula olisi ihan sopiva mutta haluat hieman lisävaimennusta.

Keinomokkapintainen romaani pysyy satulaa vasten -ja nuo edessä ja takana olevat trimmit lisäävät paikoillaan pysymistä. Romaanissa oleva memoryfoam muotoutuu paineesta ja selkää vasten oleva fleecevuoraus siirtää hevosesta haihtuvaa kosteutta.

Romaania voi käyttää suoraan selkää vasten tai voit käyttää välissä satulahuopaa. Romaanin likaantumista ei tarvitse pelätä sillä tämänkin mallin pesee näppärästi.

Aika kivoja värejä taas tarjolla!

Ponikoossa sivumitta on noin 53cm ja hevoskoossa se on 60cm.

Muista tarkastaa, että satula istuu hyvin trimmien väliin. Esim 16½ kokoiseen satulaan kannattaa laittaa full-koon romaani vaikka käyttäisit satulaa ponilla. Takatrimmi ei saa jäädä satulan alle painamaan hevosen selkää.

 

Lisätiedot

Värivaihtoehto

, , , ,