Romaani memoryfoam ACavallo

115.00

Romaani memoryfoam ACavallo

115.00

Romaani memoryfoam -materiaalina muotoutuu hyvin hevosen ja satulan väliin. A Cavallo -romaanin paksu foami vaimentaa iskuja ja estää painepisteiden syntymistä. Romaanin pintamateriaali on hyvin kulutuskestävää ja nahkeaa keinomokan tuntuista kangasta minkä ansiosta romaani pysyy satulaa vasten.

ACavallo memoryfoam romaanin mitoitus

Samalla kun memoryfoamromaani vähentää painepisteiden syntymista, estää se myös hiertymiä ja painaumia. A Cavallon romaanit ovat hyvin muotoiltuja ja ne asettuvat hyvin selkää ja satulaa vasten. Tätä laadukasta, miellyttävän tuntuista memoryfoam-romaania on koossa 3 eli normi full -kokona. Tasaisesti korottava romaani sopii useimpiin 16½-17½” kokoisiin koulu-, este- ja yleissatuloihin.

Romaanin huolto on helppoa sillä sen voi pyyhkiä puhtaaksi kostealla sienellä. Tarvittaessa romaanin voi pestä koneessa 30 asteessa. Asettele romaani kuivamaan kuivaustelineelle. hyvin ilmastoituun paikkaan.

Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Romaani memoryfoam ACavallo on hyvin muotoiltu ja se  asettuu hyvin selkää ja satulaa vasten. Tätä laadukasta, miellyttävän tuntuista memoryfoam-romaania on mustana koossa 3 eli normi full/17″ -kokona. Tasaisesti korottava romaani sopii useimpiin 16½-17½” kokoisiin koulu-, este- ja yleissatuloihin.