Romaani lampaankarvaa topattava kolmitasku LeMieux

142.50

Romaani lampaankarvaa topattava kolmitasku LeMieux

142.50

Romaani lampaankarvaa topattava kolmitaskumalli on yksi parhaita keksintöjä millä satulan istuvuusongelmia voi helpottaa (ellei vaihda satulaa).

Tässä LeMieux-romaanissa on etu-ja takatrimmit, jotta satula pysyy paikoillaan romaania vasten. Topattavassa romaanissa on kulutuskestävä lampaankarvavuoraus ja satulaa vasten kulutuskestävä kangas. Romaanissa on hevosta vasten hyvä selkärangantila. Mukana tulevat toppauspalat ovat noin 8mm paksuja. Eteen, keskelle ja taakse on 2pr paloja/tasku.

Full-koko menee useimpiin isojen ponien ja hevosten satuloihin.Selkämitta ilman trimmejä on 50cm. Romaani istuu hyvin esim. 17½” lyhytpanelisen satulan kanssa, saat sitten pienempien satulakokojen. Muistathan aina tarkastaa, että käyttämäsi romaani on niin pitkä ettei sen takatrimmi jää satulan alle painamaan.

Konepesu hienopesuohjelmalla ja kuivatus hyvin ilmastoidussa paikassa.

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Romaani lampaankarvaa topattava malli on fiksu juttu. On tilanteita jolloin satula ei hetkellisesti sovi ja satulan vaihtaminen ei ole mahdollista. Topattava lampaankarvaromaani on superhyvä apu tällaisissa tilanteissa. Varsinkin tämä kolmitaskuversio on ihan super sillä sen voit topata esimerkiksi vain keskeltä!

LeMieuxin romaanissa on lampaankarvaisten paneleiden lisäksi myös etu-ja takatrimmi, jotta satula pysyy paikoillaan. Topattavassa romaanissa on kulutuskestävä napakka puuvillainen kangas ja hyvä selkärangantila.

Full-koko menee useimpiin isojen ponien ja hevosten satuloihin.

Konepesu hienopesuohjelmalla lampaankarvan pesuun tarkoitetulla pesuaineella. Kuivatus hyvin ilmastoidussa paikassa. Jos nopeutat kuivamista föönaamalla niin tee se miedolla lämmöllä.

Lisätiedot

koko

Värivaihtoehto