Romaani lampaankarvaa kokomusta

79.95

Lampaankarvaromaani mustalla kankaalla ja mustalla karvalla on klassikkomalli.

Romaani on hyvällä selkärangan-ja säkätilalla oleva tasaisesti korottava malli. Tässä romaanissa on etu- ja takatrimmi jotta romaani pysyy tukevasti satulaa vasten.

Musta lampaankarvaromaani on kahtena kokona

Full-koon romaanin selkämitta on 52cm mikä tarkoittaa satulaa vasten tulevan kangasosan pituutta. Tähän full-kokoon mahtuvat isot ponisatulat sekä sellaiset 17″ satulat missä paneeli on ns. lyhyt tai normaali. Tärkeää takatrimmillisissä romaaneissa on, ettei trimmi jää satulan alle painamaan hevosen selkään.

Lampaankarvaisessa romaanissa kangasosa on polyesteri/puuvilla -sekoitetta ja kangasosan täyte polyesteria. Hevosta vasten on lampaankarvaa.

 

Osastot: , Avainsanat:

Kuvaus

Musta lampaankarvaromaani on hyvä perusmalli ja kokomustana varsin tyylikkään näköinen.

Tässä hyvin muotoillussa romaanissa on hyvä säkätila. Tasaisesti kohottavassa lampaankarvaromaanissa on myös lampaankarvaiset etu- ja takatrimmit minkä ansiosta romaani pysyy satulan alla. Tärkeää takatrimmillisissä romaaneissa on, että trimmi ei jää satulan alle painamaan hevosen selkään.

Tässä romaanissa on saatavana poni- ja full-koot. Ponikokoa on valittu 15″-16″ satuloihin ja Full-kokoa 16½-17″ satuloihin.

Koko musta lampaankarvaromaani on siistin näköinen. Toki musta karvaromaani täytyy puhdistaa siinä missä vaalea vaikka lika ei näykkään. Mutta ei hätää, tämänhän voi pestä koneessa. Pesuaineena olisi hyvä käyttää lampaankarvatuotteille tarkoitettua MELP -liuosta.

Kokomustaa karvaa on varastolla ja sen toimitusaika on noin 10 päivää.