Romaani lampaankarva topattava ilman takatrimmiä

129.00

Topattava lampaankarvaromaani ilman takatrimmia on fiksu juttu isompiin satulakokoihin.

Topattava lampaankarvaromaani ilman takatrimmiä

sopii este- yleis -ja koulusatuloihin. Full -kokoinen romaani on hyvä esimerkiksi 17½ -kokoisiin satuloihin joista moni on sen verran pitkillä paneleilla, että karvainen takatrimmi saattaisi jäädä satulan alle. Tässä mallissa takatrimmiä ei ole joten sen suhteen ei ole huolta.

Romaani asettuu hyvin satulaa vasten ja kun se on topattu oiken -ja satula istuu -eikä vyö ole hurjan joustava niin tämä ilman takatrimmiä oleva romaani malli pysyy suorassa.

Lampaankarva on mukavan tuntuinen ja lisäksi helppohoitoinen sillä sen voi pestä koneessa.

Konepesu hienopesuohjelmalla ja kuivatus hyvin ilmastoidussa paikassa.

Toimitusaika nyt noin 7-8 päivää

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Topattava romaani lampaankarvaa on hevosystävällinen joskin sitä täytyy huoltaa vähän enemmän kuin kankaista romaania. Tässä Horse Guard -romaanissa on lampaankarvaisten paneleiden lisäksi myös etutrimmi jotta satula pysyy paremmin paikoillaan. Topattavassa romaanissa on kulutuskestävä napakka puuvillainen kangas ja hyvä selkärangantila lampaankarvapaneleiden välissä. Kun nostat romaanin hyvin satulaa vasten se pääsee muotoutumaan oikein selkää ja satulaa vasten.

Full-koko menee useimpiin hevoskoon (17- 17,5″) satuloihin. Jos sinulla on esim 18″ satula missä on pitkät panelit menee sekin vielä nippanappa tämän mallin kanssa. Ja toki Mattesilta saa XL-kokoa tilauksesta.

Romaanin mukana tulee toppauspaloja ja tarvittaessa lisäpaloja voi soveltaa vaikka vaahtomuovista tai vastaavasta muotoutuvasta materiaalista.

Konepesu hienopesuohjelmalla lampaankarvan pesuun tarkoitetulla pesuaineella. Kuivatus hyvin ilmastoidussa paikassa. Jos nopeutat kuivamista föönaamalla niin tee se miedolla lämmöllä.

Lisätiedot

koko