Romaani lampaankarva Mattes Correction EWWA

199.00

Mattes Correction lampaankarvaromaani on topattava malli. Romaanissa on etu-ja takatrimmit minkä ansiosta romaani pysyy tukevasti satulaa vasten.Tämä EWWA -malli on erikoisleveällä selkärangantilalla tehty jotta se jättää hyvin tilaa trapezius-lihaksille.

Mattes EWWA lampaankarvaromaanin mitoitus

Varastovalmiina olevan Mattes -romaanin saa kahtena eri kokona.

M-kokoa menee yleensä isojen ponien satuloihin (16 ja 16½) ja L-kokoa useimpiin 17 ja 17½ -kokoisiin satuloihin. Jos hevosella käytetään 18″ satulaa kannattaa valita custom-tuote XL-koko ettei romaanin takatrimmi jää satulan alle.

Tämä EWWA-malli on erikoisleveällä säkätilalla oleva versio. Säkäkohdan leveys on edestä 15cm joten romaani asettuu hyvin leveäsäkäiselle hevoselle.

Mattes romaanissa kangasosa on vahvaa puuvillaa. Hevosta vasten on pehmeää, kulutuskestävää lampaankarvaa. Varastokoot ja värit saa este-, koulu- ja yleismallina.

Romaani pestää koneessa 30 asteessa. Käytä mukana tulevaa MELP -pesuainetta.

 

Kuvaus

Mattes Correction lampaankarvaromaani on muotoiltu niin, että siinä on erikoisleveä säkätila.

Romaani on kulutuskestävää puuvillaa ja lampaankarvaa. Romaanin tiheä lampaankarva auttaa vähentämään selkään kohdistuvia painepisteitä sekä tärähdyksiä.

L-koko on yleisin koko esimerkiksi 17 ja 17½” satuloihin ja nyt varastovärit saa myös M-kokona.

Tämä Mattes Correction EWWA – romaani on erikoisleveällä säkätilalla oleva malli. EWWA-malli on nyt varastotuote ja sen toimitusaika on noin 7-8 päivää.

Mattes -romaanin ovat laadukkaita ja niistä on apua pitkään -sen tietäen jaksaa hetken odottaakin, että oma valmistetaan.

 

Lisätiedot

koko

,

product-type

, ,

Värivaihtoehto

,