Romaani etuosan nostava kokogeeli ACavallo

63.50

Etuosaa kohottava kokogeeli ACavallo on muotoiltu romaani mikä pysyy hyvin satulaa vasten.

ACavallo geeliromaani on etuosaa tuplasti korottava

Romaanin geelimateriaali on hyvin nahkeata ja edesauttaa satulan paikallaan pysymistä. Etuosaa korottava kokogeeli täyttää sään molemmin puolin olevia tyhjiä kohtia ja auttaa näin satulan istumista tasapainossa (sekä vähentää mahdollisuutta, että satula painaisi säkää).

Geelimateriaali ei sisällä mitään haitallisia aineita joten sitä voi tarvittaessa käyttää myös paljasta selkää vasten. Se ei kuitenkaan auta jos satula valuu eteen sen vuoksi ettei se käy hevoselle. Tällöin on vaarana, että hevosen karvat nousevat pystyy romaanissa oleviin reikiin ja hevosen iho ärsyyntyy.

Materiaali on hyvin nahkeaa joten siihen tarttuu hevosen karva, pöly ja rasva. Romaanin voi huuhtoa juoksevalla vedellä jotta se pysyy puhtaana ja nahkeana. Tarvittaessa sen voi myös pestä koneessa 30 asteessa.

Toimitusaika on noin 3-4 päivää

Osastot: , Avainsanat:

Kuvaus

ACavallo geeliromaani on muotoiltu niin ettei reunoista tule painepisteitä.

ACavallo romaani on hyvin nahkeata ja edesauttaa satulan paikallaan pysymistä. Etuosan nostava kokogeeli täyttää sään molemmin puolin olevia tyhjiä kohtia ja auttaa näin esimerkiki hieman liian leveän satulan istumista tasapainossa (sekä vähentää siten mahdollisuutta, että satula painaisi säkää).

Geeliromaani vaimentaa selkään kohdistuvia iskuja. Nahkeana materiaalina se pysyy hyvin satulaa vasten.