Riimu Bucas Dublin navy

23.50

Bucas Dublin on super kevyt ja silti megakestävä!

Bucas Dublin riimu on kestävä, pestävä ja kevyt

Tässä klassikkoriimussa on fiksua muotoilua ja materiaalit mitä eivät takuulla hankaa.

Dublinissa on yksi säätö korvien takaa tulevaan hihnaan ja siinä kaikki. Riimussa on hyvin vähän metallisia osia painamassa -ja ne vähät ovatkin sitten aika kestävää sorttia!

Bucas riimu on hyvä kun tarvitset ns. normi riimun mikä menee laitumella, kuljettaessa, pestessä ja missä vaan missä täytyy olla kestävä ja pestävä malli. Oikeastaan ainoa asia mikä kuljettaessa tulee mieleen on tuo turvan päälikohta; siinä ei ole aukaisua mutta muuten tämä riimu on aivan super!

Myymälän sininen riimu lähetetään tilauspäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä

 

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Bucas Dublin on riimujen klassikko. Tämä Dublin on ollut mallistossa jo vuosikymmenet (kyllä, oikeasti!). Se on niin kevyt ja kestävä! Värejä on tätä nykyä PALJON mutta tämä navy taitaa olla se suosituin.

Pehmeiden vuorausten ja keveyden ansiosta riimu ei hankaa herkkääkään karvaa. Hyvä ominaisuus silloin kun hevosella tarvitaan käyttää riimua tarhatessa.

Tuo poskea vasten tuleva lukko on hyvä juttu! Ja sitten ne pikkujutut eli taivutettu rengas minkä ansiosta lukko ei millään ilveellä voi painaa hevosen poskeen. Nämä ovat niitä pikku juttuja mutta niilläkin on merkitystä!

Bucas riimu on superkestävää nailonmateriaalia eli sen voi pestä koneessa tai käsin.

 

 

Lisätiedot

koko