Riimu Bucas Dublin navy

19.95

Riimu Bucas Dublin navy

19.95

Bucas Dublin on super kevyt ja silti jämäkän oloinen. Tässä klassikkoriimussa on kiva muotoilu ja materiaalit mitä eivät takuulla hankaa.

Dublinissa on yksi säätö korvien takaa tulevaan hihnaan ja siinä kaikki. Hyvin vähän metallisia osia painamassa -tosin ne vähän ovatkin sitten aika kestävää sorttia!

Hyvä malli kun tarvitset ns. normikoon missä on vähän ”reilu” mitoitus. Tällä tarkoitan lähinnä tuota turvanympärystä. Mun hevosille on aina sopinut sama koko kuin muissakin merkeissä eikä tuo turvan ympärys ole ollut ongelma.

 

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Bucas Dublin on riimujen klassikko. Tämä Dublin on ollut mallistossa jo vuosikymmenet (kyllä, oikeasti!). Se on niin kevyt ja kestävä! Värejä on tätä nykyä PALJON mutta tämä navy taitaa olla se suosituin.

Pehmeiden vuorausten ja keveyden ansiosta riimu ei hankaa herkkääkään karvaa. Hyvä ominaisuus silloin kun hevosella tarvitaan käyttää riimua tarhatessa.

Tuo poskea vasten tuleva lukko on hyvä juttu! Ja sitten ne pikkujutut eli taivutettu rengas minkä ansiosta lukko ei millään ilveellä voi painaa hevosen poskeen. Nämä ovat niitä pikku juttuja mutta niilläkin on merkitystä!

Bucas riimu on superkestävää nailonmateriaalia eli sen voi pestä koneessa tai käsin.

Sininen täydentyy myymälään tammikuun puolivälin jälkeen

 

 

Lisätiedot

koko