Rehunlisä nivelille ja ruuansulatuselimistölle TRM Kurasyn

69.00

Rehunlisä nivelille ja ruuansulatuselimistölle TRM Kurasyn

69.00

KuraSyn 360x on kurkumiinia ja hyaluronihappoa sisältävä ravintolisä. TRM:n Kura Syn annetaan muun ruuan kanssa ruuansulatuksen, tuki- ja liikuntaelimistön, sekä immuunisysteemin hyvinvoinnin ylläpitämiseen.

TRM KuraSyn 360x sisältää tehokkaita ja luonnollisia antioksidantteja. KuraSyn imeytyy jopa 85-kertaa paremmin kuin tavallisen kurkuman sisältämä kurkumiini. Kurkuma on yleisesti tiedetty maustekasvi millä on terveydellisiä ominaisuuksia. Sitä käytetään paljon ihmisille ja eläimille sen antikarsinogeenisen ja anti-inflammatorisen ominaisuuksien vuoksi. Sillä on myös maksaa suojeleva vaikutus. Kurkumiini on kurkumasta tuotettu uute mitä käytetään elintarvikkeiden värjäävänä aineena (E-koodi E100) . Kurkumiinin on todettu vähentävän kaasun muodostusta suolistossa.

KuraSyn sisältää myös 150mg hyaluronihappoa 50 millilitraa kohden. Hyaluronihappo edesauttaa nivelten hyvinvointia, ja parantaa nivelnesteen voiteluominaisuuksia. Hyaluronihappo on alunperin keksitty kukonhelttauutteesta mutta nykyään sitä valmistetaan keinotekoisesti.

TRM KuraSyn -liuos ei sisällä kiellettyjä ainesosia, ja se soveltuukin kovassa valmennuksessa oleville hevosille jatkuvaan käyttöön. TRM KuraSyn 360x on myös erinomainen tuote vammasta kuntoutuville hevosille ja ensiapuna tilanteissa joissa hevonen on haluton treenaamaan (tässä kohtaa on toki tutkittava kaikki käytökseen vaikuttavat syyt).

KuraSyn sopii myös ylläpitävänä hoitona nivelille. Koska kuramiini on voimakkaasti värjäävää niin varsinkin kimojen ja hevosten joilla on valkeaa turvassa, kannattaa saada aine suoraan suuhun.

TRM KuraSyn360x on saatavana litran ja 3,7 litran pulloissa. Meillä on nyt ensialkuun vain litran pulloa. Aine on pakattu valolta suojaavaan muovipulloon joten kurkumiinin hyvät ominaisuudet säilyvät pitkään.

Varastotoimitukset noin 3-4 arkipäivässä.

 

Kuvaus

KuraSyn 360x on saatavana litran ja 3,7 litran pulloissa. Meillä on nyt ensialkuun vain litran pulloa. Aine on pakattu valolta suojaavaan muovipulloon joten kurkumiinin hyvät ominaisuudet säilyvät pitkään. Varastotoimitukset noin 3-4 arkipäivässä.

Annostus kovassa treenissä ja toipilaskaudella on 50ml päivässä. Ylläpitoannoksena myöhemmin 25ml päivässä.

Kurasyn ei sisällä kiellettyjä aineita.