Ratsastustakki softshell ELT Harvard

89.95

ELT Harvard softshell ratsastustakki on superhyvä välikausitakki

Mikä ELT softshellkankaisessa ratsastustakissa on se ”juttu”?

Tässä mallissa on liukas ja joustava nailon/elastan -pintakangas. Ja liukas tarkoittaa tässä sitä, että kankaasta on helppo pyyhkäistä pölyt ja kuolat pois. Sisäpuolella on mukavan tuntuinen vuorikangas.

Tämä Harvard -takki on tosi kevyen ja helpon tuntuinen malli päällä. Takissa on hieman muotoiltu leikkaus. Helma on lyhyt ja ulottuu lantiolle. Se on fiksusti sen verran tilava, että pysyy alhaalla eikä lähde nousemaan vyötärölle. Hihapituus on tosi hyvä niinkuin se tällaisessa takissa täytyykin olla. Minulla on yleensä 38 ja S-kokoisia yläosia. Tässä takissa valitsin M-koon jotta saan tarvittaessa fleecen tms. lämmikkeeksi.

Kaulus ulottuu just leukaan ja siinä on sen verran tilaa, että halutessa takin kanssa käyttää vaikka huivia tai tuubia. Huppu on vetoketjulla ja sen saa näppärästi pois.

Ja vaikka tämä ELT -takki on lyhyt niin siinä on silti alhaalta aukeava vetoketju.

ELT Harvard on ajattoman oloinen malli ja tyyliltään sellainen, että se sopii tosi hyvin tiimitakiksi.

Konepesu 30 asteessa. Pese takki kirjopesuaineella mutta älä käytä huuhteluainetta.

Myymälän takit lähetetään tilauspäivänä

Poista
Osastot: , SKU: N/A Avainsanat:

Kuvaus

Softshell ratsastustakki ELT Harvard on tosi hyvä epävakaisille keleille.

Kevyt takki suojaa tuulelta ja kosteudelta. Ohut vuorikangas tuntuu mukavalle ihoa vasten. Se ei varsinaisesti lämmitä mutta voit aina laittaa fleecen tai vastaavan alle jos keli meinaa mennä pakkaselle. Tämä on siinäkin mielessä varsin monipuolinen takkivaihtoehto.

Harvard on aika ajattoman näköinen. Kimallustakin on vain helmassa. Eli esimerkiksi tiimitakkia halajavat voisivat varsin miettiä tätä vaihtoehtoa; on ainakin paljon tilaa logoille. Tämä ratsastustakki on menossa mukana kaudesta toiseen -mietit vaan millon sen kanssa tarvitsee välitakin tai paksumman paidan.

Millaista mitoitus ELT ratsastustakki on?

ELTin takeissa on ns. normaali mitoitus. Saksalaista mitoitusta olevat mallit istuvat kivasti. Jos yleensä käytät 38-kokoa kannattaa tässä harkita M-kokoa.

Koossa XS on rinnanympärys noin 76cm ja vyötärö 72cm. Selkämitta on 59cm.

S-koossa mitat ovat 80cm/76cm/60cm

M-koossa mitat ovat 86cm/82cm/61cm

L-koossa mitat ovat 96cm/92cm/62cm

 

 

 

 

 

Lisätiedot

koko