Ratsastustakki sininen Ariat Team Logo Full Zip

69.50

Ariat ratsastustakki on hyvin istuva malli

Sininen Ariat Team Logo Full Zip on lyhyt ja istuva malli

Ariat Team Logo on lantiolle ulottuva swetaritakki eli tavallaan collaritakki. Erotuksena niihin tavallisiin collaritakkeihin on se, että tässä mallissa onkin hengittävä ja vähän lämmittävä fleecevuori!

Ihan megahyvä kaulus mikä suojaa mutta ei ole ahdistava. Ja pitkät hihat kruunaa nuo resorit! Tämä on joka puolelta hyvän tuntuinen ja istuva…no Ariatit ovat!!!

Kun haluat ratsastaa pitkähihainen päällä maneesissa niin tämä on SE malli millä mennään aika pitkälle talveen päin. Ja sit kun alkaa tuntua viileälle eikä esim. liivi enää riitä tämän kaverina, laitetaan ohut takki päälle.

Ja voit aina käyttää tätä koiralenkillä, hölkällä, pyöräillessä, salilla, pihahommissa ja talliaskareissa. Lisäät vaan tarpeen mukaan liiviä tai takkia tähän päälle.

Ota vaan kaikki ilo irti tästäkin Ariatista.

Hyvä mitoitus; S-koko käy jos yleensä käytät 38-kokoa.

S-koossa rinnanympärys on 85cm ja vyötärö 78cm. Hihan sisäsivun pituus on 49cm ja selkämitta 62cm

M-koossa rinnanympärys on 90cm ja vyötärö 88cm. Hihan sisäsivun pituus on 51cm ja selkämitta 65cm.

L-koossa rinnanympärys on 100cm ja vyötärö 98cm. Hihan sisäsivun pituus on noin 53cm ja selkämitta noin 68cm.

Konepesu 30 asteessa.

 

Poista

Kuvaus

Sininen Ariat swetari on ihana ratsastustakki maneesiin ja tietty keväällä myös ulos.

Ariatin Team Logo -takista tulee ekaksi collaritakki fiilis MUTTA tässä mallissa on lyhytnukkainen fleecemainen vuorikangas. Ja tuo puuvilla pintakangas on muuten luomupuuvillaa!

Hirmu kiva malli jälleen kerran. On tosi, tosi kiva, että näin viileänä aikana on tällainen korkeakauluksinen takki mikä suojaa mutta ei ole tukala. Ja hihat ovat pitkät niinkuin pitääkin!

Ariatin Team Logo -takissa on ihan käsittämätön jousto! Jos etsit istuvaa, joustavaa ja hengittävää treenitakkia maneesiin niin tämä on SE! Ja voi tätä toki ulkonakin käyttää kun laittaa tarvittaessa liivin tai kuoritakin tms. päälle. Tallihommissa tämä on superhyvä! Eipähän ainakaan tule kuuma karsinoita tehdessä kun on näin hyvin hengittävä takki päällä.

 

 

 

 

Lisätiedot

koko