Ratsastustakki kevyt toppa

89.95

Kevyt toppa ratsastustakki Hague on alkavan kevättalven takki.

Hague kevyt toppa ratsastustakki

Hague on mallistossa kaiken aikaa oleva takki mikä sopii ratsastukseen, talleiluun ja arkikäyttöön.

Tässä ELT  -takissa yhdistyvät kaikki tärkeät seikat eli hyvä malli, toimivat materiaalit, hyvä käyttölaatu ja mukava hinta. Kevää uusi Cranberry-väri on tosi hyvä sillä sitähän yhdistää helposti muihin väreihin, eikö vaan?

Lyhyt malli ulottuu juuri lantiolle ja se päällä on helppoa istua satulassa. Takin kaulus suojaa hyvin ja hihat ovat sopivan pitkät ja kapeahkot niinkuin ratsastustakissa kuuluukin olla.

Konepesu 30 asteessa. Käytä mieluiten nestemäistä kirjopesuainetta.

Toimitusaika on nyt noin 8-10 vuorokautta sillä takit ovat juuri tulleet varastoon.

Poista

Kuvaus

Ratsastustakki kevyt toppa versiona on se perus juttu mikä pitäisi olla joka heppanaisella. Meidän sääolot ovat sellaiset, että kevyttoppikselle on käyttöä melkeinpä kesälläkin. Ja talvella järkevillä pakkasilla ratsastettaessa tämä on parhaimmillaan. Hague on sopivan ”paksu” jotta se lämmittää mutta ei ole kuitenkaan niin muhkea etteikö takki päällä pysty ratsastamaan. Ja tosiaan tämän takin täyte ei tunnu tukalan kuumalle. Mutta pointti on se, että kehon täytyy tuottaa lämmintä eli keventää vaan niin, että veri kiertää! Ja mitä syksyyn ja kevääseen tulee niin tätä takkimalliahan käytetään silloinkin -alle riittää pitkähihainen paita ja mahdollisesti turvaliivi. Ja niinkuin aika monet mun vaatteista on tämäkin toppis sellainen malli mikä menee muissakin ulkoilujutuissa. Tämä ELTin Hague kevyttoppishan ei näytä ratsastustakilta joten sitä on helppo yhdistellä arkikuteisiin ja käyttää muuallakin kuin tallilla.

Hague -takki on untuvatakin kaltainen sillä sen polyesteri-täyte tuntuu superpehmeälle ja kevyelle. Ja täytteen ansiosta voit pestä sitä huoleti sillä täyte ei painu kasaan ja takki kuivuu nopeasti.

Kevyttoppiksen mitoitus on normaalia eli S-koko vastaa meidän 38-kokoa.

Koossa XS on rinnanympärys noin 90cm ja vyötärö 80cm. Etuosan pituus hartiasta vyötäröön 40,5 ja takamitta niskasta helmaan 60cm.

Koossa S on rinnanympärys noin 95cm ja vyötärö 85cm

Koossa M ovat mitat 100cm/90cm/42cm /62,5cm

Koossa L on rinnanympärys noin 110cm ja vyötärö 95cm

Koossa XL mitat ovat 120cm/110cm/43,5cm/66,5cm.

 

 

 

 

Lisätiedot

koko

, , , ,