Ratsastustakki kevyt toppa musta

89.95

Ratsastustakki kevyt toppa musta

89.95

Kevyt toppa on kevään uusia juttuja.

ELT DenHaag kevyt toppa ratsastustakki

Den Haag on kevyt toppaa mikä sopii ratsastukseen, talleiluun ja arkeen.

ELT  -takissa yhdistyvät kaikki tärkeät seikat eli hyvä malli, toimivat materiaalit, hyvä käyttölaatu ja mukava hinta. Musta Den Haag -toppis on tosi hyvä sillä sitähän yhdistää helposti muihin väreihin ja toisaalta tätä mustaa jaksaa katsoa vuodesta toiseen.

Toppatakki on suunniteltu välikausitakiksi ja toki sitä käyttää vaikka kesällä tilanteissa kun tarvitsee extralämmikettä -meidän kelit kun osaavat nykyään yllättää kaikkina vuodenaikoina.

Lyhyt malli ulottuu juuri lantiolle ja se päällä on helppoa istua satulassa. Takin kaulus suojaa hyvin ja hihat ovat sopivan pitkät niinkuin ratsastustakissa kuuluukin olla.

Konepesu 30 asteessa. Käytä mieluiten nestemäistä kirjopesuainetta.

Toimitusaika on nyt noin 8 vuorokautta.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Kevyt toppa mustana on se perus juttu mikä pitää olla aina saatavana. Tämäkin toppis on sellainen malli mikä menee muissakin harrastuksissa sekä perus arjessa. ELTin kevyttoppishan ei varsinaisesti näytä ratsastustakilta joten sitä on helppo yhdistellä arkikuteisiin ja käyttää muuallakin kuin tallilla. Tämä malli on myös superhyvä tiimeille ja seuroille; takki on kestävä, istuva ja se on helppo brodeerata.

Den Haag -takki on untuvan kaltainen fiilikseltä sillä sen polyesteri-täyte tuntuu superpehmeälle ja kevyelle. Ja täytteen ansiosta takkia voi pestä huoleti sillä täyte ei painu kasaan ja se kuivuu nopeasti.

Kevyttoppiksen mitoitus on normaalia eli S-koko vastaa meidän 38-kokoa.

Koossa XS on rinnanympärys noin 90cm ja vyötärö 80cm. Etuosan pituus hartiasta vyötäröön 40,5 ja takamitta niskasta helmaan 60cm.

Koossa M ovat mitat 100cm/90cm/42cm /62,5cm

Koossa XL mitat ovat 120cm/112cm/43,5cm/66,5cm.

 

 

 

 

Lisätiedot

koko

, , , ,