Ratsastustakki kevyt toppa maritime

89.95 67.45

Ale!

Ratsastustakki kevyt toppa maritime

89.95 67.45

Kevyt toppa sinisenä on kevään uusia juttuja.

ELT DenHaag kevyt toppainen ratsastustakki

Den Haag on kevyttoppaa mikä sopii ratsastukseen, talleiluun ja arkeen.

ELT  -takissa yhdistyvät kaikki tärkeät seikat eli hyvä malli, toimivat materiaalit, hyvä käyttölaatu ja mukava hinta. Maritime on tosi onnistunut väri sillä sitähän yhdistää helposti muihin väreihin ja toisaalta tätä sävyä jaksaa katsoa pidemmänkin aikaa.

Toppatakki on suunniteltu välikausitakiksi ja toki sitä käyttää vaikka kesällä tilanteissa kun tarvitsee extralämmikettä vaikkapa katsomossa istuessa -meidän kelit kun osaavat nykyään yllättää kaikkina vuodenaikoina.

Lyhyt malli ulottuu juuri lantiolle ja se päällä on helppoa istua satulassa. Takin kaulus suojaa hyvin ja hihat ovat sopivan pitkät niinkuin ratsastustakissa kuuluukin olla. Tämä kevään malli on vähän tyköistuvampi kuin talviversio. Tai ainakin minusta tuntuu sille -tästä toki menee aivan sama koko kuin muistakin ELTin takeista.

Konepesu 30 asteessa. Käytä mieluiten nestemäistä kirjopesuainetta.

Maritime uutuusväri on nyt myymälässä. Tilatut takit lähetetään tilauspäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Kevyt toppa sinisävyisenä on kiva malli ja kiva väri. Tämäkin toppis on takki mikä menee muissakin harrastuksissa sekä perus arjessa. ELTin kevyttoppishan ei varsinaisesti näytä ratsastustakilta joten sitä on helppo yhdistellä arkikuteisiin ja käyttää muuallakin kuin tallilla.

Den Haag -ratsastustakki on untuvan kaltainen fiilikseltä sillä sen polyesteri-täyte tuntuu superpehmeälle ja kevyelle. Ja täytteen ansiosta takkia voi pestä huoleti sillä polyesteritäyte ei painu kasaan ja se kuivuu nopeasti.

Kevyttoppiksen mitoitus on normaalia, istuvaa mititusta eli S-koko vastaa meidän 38-kokoa.

Koossa S on rinnanympärys noin 82cm, vyötärö 76cm, lantio 84cm. Hihan sisäsivun pituus on 50cm ja selkämitta 61cm.

Koossa M ovat mitat 90 cm/85cm/92cm/50cm /62cm

Koossa L ovat mitat 98cm/ 90cm/98cm/50cm/63cm

Ratsastustakki on tyköistuva ja sen malli istuu vaikka kyykit hevosen jaloissa tai nostat satulan selkään. Superhyvä juttu!

 

 

 

 

 

Lisätiedot

koko