Ratsastustakki Bern

89.95

Ratsastustakki Bern

89.95

Sininen ratsastustakki Bern on kevyt, tuulen ja kosteuden hylkivä malli. Lyhyt bomberimainen takki suojaa hyvin epävakaisessa kevät- ja kesäsäässä. Nyt talvikaudella Basel on hyvä fleecetakin tai vastaavan päällä -eli siinä vaiheessa kun toppatakkia ei vielä voi käyttää ja menet esimerkiksi maneesissa.

Ratsastustakin malli on todella hyvin onnistunut. Kun ratsastajat suunnittelevat takkimallin ratsastukseen sen huomaa esimerkiksi hihan mallissa. Sinä huomaat sen kun vetäiset tämän päälle. Mutta näinhän se pitäisi olla, että suunnittelussa ja testaamisessa kuunnellaan heitä jotka näitä käyttävät! Lyhyeksi ja bombertyyliseksi tämä on tosi onnistunut. Takin malli on himpun tyköistuva ja se osittain tekee sen, että helma pysyy paikoillaan eikä hilaudu kainaloihin.

Takissa on hyvin suojaava kaulus. Sisäpuolella oleva vuori hengittää hyvin. Selkäosaan on suunniteltu hyvä tila painatuksille tai brodeerauksille.

Pintakangas on 88% nailonia ja 12% elastania. Vuori on 100%polyesteria. Hihansuut, kaulus ja helman resori ovat polyesterineulosta.

Mitoitus on normaalia; jos käytät yleensä M/40 -kokoja, menee tästä takista M-koko.

Kaikkia kokoja on saatavana. Myymälään takkeja täydentyy tarvittaessa viikoittain.

Konepesu 30 asteessa.

 

 

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Ratsastustakki Bern on tosi kivan tuntuinen malli päällä. Minulla on vähän epäluuloja bomber-tyylisiä takkeja kohtaan ja tämä malli yllätti kyllä totaalisesti. Aivan hurjan kiva takki päällä; mukavan tuntuinen, hieman tyköistuvaksi leikattu -ei siis mikään leveä pallomalli, ja sitten se tärkeä pointti; tämä pysyy lantiolla eikä nouse kainaloihin kun käsiä vähän nostelee. Ehkä hieman liioitellusti ilmaistu mutta niitä ”ei niin toimivia” malleja on tullut kokeiltua ja tämä Bern on piristävä poikkeus.

 

 

Lisätiedot

koko

, , , ,