Ratsastussukat Fair Play Gripella

6.90

Ratsastussukat Fair Play Gripella

6.90

Ratsastussukat Fair Play merkiltä ovat tekniset ja hyvin istuvat. Pitkävartinen Gripella ratsastussukka on puuvilla/polyamidi/polypropylen/elastan -sekoitetta ja se pitää jalat kuivina reippaammillakin ratsastustunneilla.

Jalkaterä on muotoiltu hyvin ja siinä neulos on suunniteltu eri kohtiin niin, että sukka istuu hyvin jalassa.

Neulossekoite on tehokkaasti hengittävä sillä ratsastussukka pysyy kuivana ja esimerkiksi jalkapöydän päällä tuntee miten ilma käy läpi neuloksesta.

Gripella-kuvioidun ratsastussukan mitoitus on normaalia eli nämä sopivat jos käytät ratsastuskengissä esim 37-40 kokoja. Kuvioinnissa ei siis ole mitään silikonia tms vaan sukat ovat kauttaaltaan hyvin muotoutuvaa neulosta.

Sukat pestään 40 asteessa. Käytä kirjopesuainetta ja niinkuin yleensä teknisten vaatteiden kanssa, näihinkään ei käytetä huuhteluainetta.

2 varastossa

Kuvaus

Ratsastussukat Fair Play merkiltä ovat tekniset, hyvin istuvat pitkät sukat. Tykkään tästä Gripella-sukkien neulossekoitteesta sillä se pitää jalat kuivina reippaammissakin ratsastuksissa.

Fair Play ratsastussukka on niin hyvin istuva malli, että sitä käyttää muuallakin (vaikka lenkillä) jos tykkää pitkistä sukista.

Mitoitus on ns. ”normaalia” eli tämä sukka sopii hyvin jos käytät yleensä 37-40 kokoisia kenkiä.