Ratsastussaapas Petrie Luca

335.00

Petrie ratsastussaapas Luca -mallina on hyvin istuva saapas mikä sopii yleissaappaaksi se kouluratsastukseen että esteisiin.

Petrie Luca on tukeva ratsastussaapas esteille ja kouluun

Luca on vetoketjumalli missä on muotoutumista lisäävä resori takana. Petrie käyttää kaikissa saappaissaan vahvoja vetoketjuja mutta hyvä nekin on putsata (mielellään vaikkapa joka käytön jälkeen kun pyyhit liat saappaista). Petrie ratsastussaappaat ovat aina hyvin istuvia malleja ja sitä on tämä Luca -mallikin; siinä on slimfit -nilkan lisäksi joustavat nauhat jalkapöydän kohdalla. Nämä seikat tekevät tästä ratsastussaappaasta hyvin istuvan ja mukavan tuntuisen.

Luca-saapas on sisäpuolelta pehmeää naudannahkaa ja ulkopuolelta pehmeää ja muotoutuvaa nappanahkaa. Pohkeen sisäsyrjässä on grippiä mikä kapean mallin lisäksi tekee sitä tukevuuden tunnetta.

Varren ulkoreunan korotus on 5cm. Tuo yläreunan koriste on snake-kuvioitua lakeria ja sopii tosi hyvin tähän malliin.

Ulkopohjassa on kulutuskestävä kuminen antislip-pohja.

Ratsastussaappaan lesti on yllättävän tilava vaikka jalkaterä näyttääkin tosi kapealle.

Petrie Luca on hyvä yleissaapas pitkäaikaiseen käyttöön.

Myymälässä on hyviä kokoja hetisovitettavaksi ja niitä täydentyy kuukausittain.

 

 

 

 

Poista

Kuvaus

Petrie ratsastussaapas Luca-mallina jatkaa mallistossa kaudelle 2020. Nyt värivaihtoehto on kuvan musta/musta ja välillä myös musta/ruskea ja musta/sininen sen mukaan miten väriyhdistelmiä on valmiina.

Tästä uudesta Petrie -saappaasta tykättiin tosi paljon viime kaudella. Nyt tämän vuoden alussa innostus on jatkunut ja on tosi hyvä, että tehtaalla on varauduttu paremmin tämän mallin menekkiin. Täydennyksiä minulle tulee pari kertaa kuussa!

Luca-mallia tehdään 12 eri varsikokoa/jalkateräkoko (koot 37-40) joten jos mieleinen ei ole myymälässä sellainen voidaan mahdollisesti tilata.

38-45/36 ja 39-46/37 saapaskoot ovat nyt myymälässä hetitoimituksessa

 

 

 

 

 

Lisätiedot

koko

,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ratsastussaapas Petrie Luca”