Ratsastussaapas glitterikoristeella Romy normal

139.00

Ratsastussaapas glitterikoristeella Romy normal

139.00

Ratsastussaapas glitterikoristeella?

Ratsastussaapas glitterikoristeella QHP Romy junior

Romy ratsastussaapas on istuva malli kapeapohkeisille ratsastajille. Juniorisaappaassa on glitteriä yläreunassa ja siihen voi halutessa vaihtaa muun koristeen sillä irtokoristeet kiinnitetään näppärästi tarralla.

Romy ratsastussaappaassa varsi ja jalkaterä ovat naudannahkaa. Vetoketju on takana ja varressa on myös jousto. Edessä on elastiset nauhat. Saappaan kärjessä on koristetikkaukset. Varren yläosassa on joustava kiinnitys ja nepparikiinnitys. Kannassa on pienet kannuksenpidikkeet jos käytät kannuksia.

Jalkaterän mitoitus on hieman naftia. Saappaan kärki on tilava joten malli on istunut aika kivasti normaaliin ja vähän leveään jalkaan. Jos yleensä käytät esimerkiksi lenkkareissa 37-kokoa, menee tästä mallista 38-koko. Ja huom. huom. tuo varren mitoitus: varsi on lyhyt sillä saapas on juniori-mittaa. Jos varren pituudeksi on merkitty esimerkiksi 43cm, tarkoittaa se vetoketjun mittaa. Kun mittaat jalan takamitan (istuessa polvitaipeesta suoraan lattiaan) ja lisäät siihen noin 3 cm saat ohjearvon saappaan korkeudeksi. Pohkeen ympärysmitan voit ottaa ratsastushousut jalassa pohkeen leveimmältä kohdalta.

Romy on tosi kiva junioriratsastussaapas -ja kiva on tuo hintakin!

Kokoja on tulossa lisää ennen joulukuun puoliväliä.

 

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Ratsastussaapas glitterikoristeella on tosi kivan näköinen. Nahkasaapas on aika tukevan tuntuinen joten Romy -malli on hyvä yleissaapas ja ehkä enemmän koulufiilingillä oleva malli vaikka edessä onkin nauhat? Juniori-saappaan on hyvä ollakin sellainen, että sillä voi huristella sekä koulua, että esteitä.

Tässä Romy Juniorissa normal-varsi on aika kapeaa eli tosiaankin ”juniorileveyttä”. Samoin jalkateräkoko on sen verran naftia, että kaikki myymälän asiakkaat ovat valinneet numeron isomman koon kuin mitä esimerkiksi lenkkarit ovat.

Koossa 38 on sisäpohjan pituus noin 23,5cm.

Lisätiedot

koko