Ratsastussaapas ELT Portland Polo

129.00

ELT Portland Polo ratsastussaapas on tosi tukeva narumalli

ELT Portland Polo saapas on naruilla ja vetoketjulla

Tämä vetoketjumalli sopii hyvin ratsastajalle joka ei hyppää. Vaikka Portland Polo on mukavan pehmeän tuntuista materiaalia se on kuitenkin niin napakasti istuva ettei se jalassa hyppää minkäänlaisia esteitä (tai ainakaan sen kokoisia missä jalustinhihnoja tekee mieli lyhentää). Koko matkalla olevat narut ovat fiksu juttu; saat säädettyä saappaan sopivaksi niin kesähousujen kuin talvihousujenkin kanssa.

ELT Portland Polo ratsastussaappaan mitoitus

Saappaassa on normaali mitoitus ja lesti tuntuu hyvältä vähän leveämpäänkin jalkaterään. Tämä saapas jalassa on helpon tuntuista kävellä sillä keinonahkapinta ja polyesteri vuoraus ovat pehmeämmän tuntuiset kuin nahka.

Normaali varsileveys voidaan säätää noin 3cm. Esim 39 N on 36-38cm leveä ja oli varsin hyvin minun 38 pohkeeseen ratsastushousujen ja lyhyen sukan kanssa. Säätövaraa jäi vielä joten saapas menisi 39cm pohkeeseenkin. Vetoketju on takaa 47cm eli just hyvä suurimmalle osalle 39 -kokoa käyttäville. Jos tarvitset 39-koon selkeästi lyhyempänä ja kapeampana niin se löytyy nuorisomallista. Saappaaseen voi laittaa kantakiilan ja auttaa silla lailla jos varren reuna tuntuisi liikaa polvitaipeeseen.

Myymälässä nyt koko 39 hetitoimituksessa. Kokoja tulee viikoittain täydennyskuormissa.

Kuvaus

ELT ratsastussaapas Portland Polo on nauhoilla ja vetoketjulla oleva malli. Edessä on korkea nauhoitus ja takana vetoketju minkä molemmin puolin resorit. Keinonahkainen saapas on siistin näköinen ja helppohoitoinen.

Nauhoituksen ansiosta varren saa muotoiltua juuri omaan jalkaan sopivaksi. Sitten saapas on helppo pukea vetoketjua käyttämällä.

Lesti on tilava ja silti kapean näköinen.

Waldhausenin saapas on fiksu juttu kun etsit edullista arkisaapasta. Tällä mennään keväästä syksyyn säässä kuin säässä.

 

 

 

Lisätiedot

koko

, ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ratsastussaapas ELT Portland Polo”