Ratsastussaapas ELT Portland Polo Wide

129.00

ELT Portland Polo ratsastussaapas on tosi tukeva narumalli

ELT Portland Polo Wide ratsastussaapas on naruilla ja vetoketjulla

Tämä vetoketjumalli sopii hyvin ratsastajalle joka ei hyppää. Vaikka Portland Polo on mukavan pehmeän tuntuista materiaalia se on kuitenkin niin napakasti istuva ettei se jalassa hyppää minkäänlaisia esteitä (tai ainakaan sen kokoisia missä jalustinhihnoja tekee mieli lyhentää). Koko matkalla olevat narut ovat fiksu juttu; saat säädettyä saappaan sopivaksi niin kesähousujen kuin talvihousujenkin kanssa.

ELT Portland Polo ratsastussaappaan mitoitus

Saappaassa on normaali mitoitus ja lesti tuntuu hyvältä vähän leveämpäänkin jalkaterään. Tämä saapas jalassa on helpon tuntuista kävellä sillä keinonahkapinta ja polyesteri vuoraus ovat pehmeämmän tuntuiset kuin nahka.

Wide -varsileveys voidaan säätää noin 3cm. Esim 39 W on noin 38-40 cm leveä. Varren korkeus on samaa kuin normaalivarressakin. Jalkateräkoko valitaan samana kuin useimmat käyttökengät ovat.

Saappaaseen voi laittaa kantakiilan ja auttaa silla lailla jos varren reuna tuntuisi liikaa polvitaipeeseen.

Toimitusaika on nyt noin 8-10 päivää.

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

ELT ratsastussaapas Portland Polo Wide on nauhoilla ja vetoketjulla oleva malli. Edessä on korkea nauhoitus ja takana vetoketju minkä molemmin puolin resorit. Keinonahkainen saapas on siistin näköinen ja helppohoitoinen.

Nauhoituksen ansiosta varren saa muotoiltua juuri omaan jalkaan sopivaksi. Sitten saapas on helppo pukea vetoketjua käyttämällä. Tämä varsileveys on kiva 38-40cm ympärysmitalla oleviin pohkeisiin.

Lesti on tilava ja silti kapean näköinen.

Waldhausenin saapas on fiksu juttu kun etsit edullista arkisaapasta. Tällä mennään keväästä syksyyn säässä kuin säässä.

 

 

 

Lisätiedot

koko

, ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ratsastussaapas ELT Portland Polo Wide”