Ratsastuspaita sininen euro-star Bres

49.95

Hihaton euro-star Bres ratsastuspaita on kevät/kesä-malliston uutuus!

Klassinen tumma sinisen sävy on kiva ja siihen sopii hienosti saman sävyiset kimallukset. Aika pähee tämä euro-starin logo kimaltavana!

Minusta tämä Bres -malli on sellainen paita mitä kyllä käyttää muuallakin kuin tallilla! Ei tuo heppalogo niin HEPPAA ole etteikö paitaa käyttäisi afterridingina. Tätä mallia ostetaan esimerkiksi golf-paidaksi ja en ihmettele -tyylikäs Bres toimii siinäkin. Ja tämän paidan kangas on aivan super helteisinä päivinä!!!

Ratsastuspaidan kangas on joustavaa, hengittävää ja ihoa vasten kivan tuntuista. Varsin hyvä paita myös muuhun liikuntaan kuin ratsastukseen.

Konepesu nurinpäin käännettynä 30 asteessa.

Poista

Kuvaus

Hihaton euro-star paita Bres on ihanan tuntuinen!

Tässä klassikkomallissa on fantastinen uusi kangas mikä sisältää FULGAR -nailonkuitua. FULGAR on hyvin kestävää ja miellyttävän tuntuista kuitua minkä valmistustapa on ympäristöystävällisempi kuin perinteiset tavat tähän saakka ovat olleet. Tähän italian ihmeeseen voi tutustua lisää paidan mukana tulevan QR-koodin kautta.

euro-starin ratsastusvaatteet ovat aina todella kivoja myös vapaa-ajan vaatteina. Tykkään siitä, että vaatteita todella voi pitää ja pestä huoletta; ne kyllä kestävät! Mallistot ovat myös aika ajattomia; ainakin minulla on esimerkiksi tätä mallia jo noin 10 vuotta vanhoja versioita mitä käytän edelleen.

Hihaton Bres -malli laskeutuu hyvin housujen päälle ja helma on sopivan pitkä jotta voit kyykkiä vaikka hevosen jaloissa. Kimalluslogo on aivan super!!!

ES Bres on polyamidi-elastan sekoitetta mikä on mukavan tuntuista ihoa vasten. Mitoitus on normaalia euro-staria; jos yleensä käytät 38- ja S-kokoisia paitoja niin S-koko menee tästä mallista. Jos et tykkää, että paita on lähellä kylkiä ja mahaa niin valitse sitten M-koko.

XS-koossa rinnanympärys on 74cm ja vyötärö 64cm. Selkämitta on 62cm.

S-koossa rinnanympärys on 79cm ja vyötärö 69cm. Selkämitta on 64cm.

M-koossa rinnanympärys on 84cm ja vyötärö 74cm. Selkämitta on 66cm.

L-koossa rinnanympärys on 89cm ja vyötärö 79cm. Selkämitta on 68cm.

Myymälän paidat lähetetään tilauspäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä.

 

Lisätiedot

koko