Ratsastuspaita QHP Eldorado sininen

29.95

Ratsastuspaita QHP Eldorado sininen

29.95

Sinipuna ratsastuspaita QHP Eldorado on kenttäratsastukseen suunniteltu joustava ja hengittävä paita. Tämä on superkiva treenipaita sekä tietysti kisapaita sillä saat paidan sävyssä myös muut ratsastusvarusteet.

Eldorado -paita on joustavaa polyesteri/spandex -sekoitetta. Sen mitoitus on normaalia eli esimerkiksi kokoa S-käyttävä ratsastaja valitsee 38-koon. Paitaa on tulossa myymäläänkin ja tällä hetkellä toimitukset tulevat varastotoimituksina noin 7 päivässä.

Konepesu normaalisti 30 asteessa. Muista ettet käytä huuhteluainetta sillä se vie kankaasta elastisia ominaisuuksia samoin kuin linkoaminen isoilla kierroksilla.

 

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Sinipuna ratsastuspaita QHP Eldorado on kyllä kiva! Ratsastukseenhan tämä on tehty mutta toimii minun mielestä muussakin aktiviteetissa. Ja mitä taas kenttäratsastukseen tulee niin siinä tämä on tosi tosi kiva koska väristä tykkäävä saa melkoisen paljon varustusta tällä samalla sinipuna-yhdistelmällä. Toki paitaa voi hyvin käyttää muussakin ratsastuksessa kuin kentässä -tulee kuuma muussakin ratsastuksessa!

Joustavan kangassekoitteen ansiosta paita istuu hyvin päällä ja tosiaankin joustaa mukavasti. Tärkeintä kuitenkin on, että se hengittää hyvin…vaikka luulen, että ihan kaikkea tuskanhikeä tämäkään ei ehdi pumpata pois…

Sinipunainen väri on tosi onnistunut. Minusta se sopii hyvin kaikille ja sporttiseen sinipuna-yhdistelmään on helppo yhdistää erivärisiä varusteita.

Lisätiedot

koko

, , , ,