Ratsastuspaita LeMieux Base Layer mulberry

59.00

Ratsastuspaita LeMieux Base Layer mulberry

59.00

LeMieux ratsastuspaita on superkiva päällä! No pitääkin olla kun on aktiiviseen ratsastukseen suunniteltu. Ei ole samantekevää miten vaatteet istuvat ja millaisia ominaisuuksia niiden materiaaleissa on.

Tämä BaseLayer -paita tulee lähimmäksi kehoa ja sen päälle laitat tarvittavan määrän lämmintä. Mitoitus on himpun naftia eli jos yleensä käytät 38-kokoa niin tässä mallissa M-koko on helppo vaihtoehto. Paita istuu kauniisti mutta joustavan kankaan ansiosta ei tule sellainen olo, että olisi jossain kuoressa.

M-koossa rinnanympärys on noin 84-86cm ja vyötärö 70cm. Selkämitta on noin 64cm eli paita menee hyvin housun sisään. Hihan sisäsivun pituus on 47cm.

Verkkokauppatoimitukset tulevat noin 2-3 päivässä silloin kun paitaa on myymälässä ja noin 7-8 päivässä kun ne tulevat varastotoimituksina.

Kangas on nailon/elastan -sekoitetta. Konepesu normaalisti 30 asteessa.

Muista ettet käytä huuhteluainetta sillä se vie kankaasta elastisia ominaisuuksia samoin kuin sen linkoaminen isoilla kierroksilla.

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

LeMieux ratsastuspaita on superhyvä kerrospukeutumisessa. Tämä vaan lähimmäksi ihoa ja sitten kelin mukaan lämmikettä päälle.

Ratsastukseenhan tämä on alunperin tehty mutta toimii minun mielestä muussakin aktiviteetissa.

Joustavan kangassekoitteen ansiosta paita istuu hyvin päällä ja tosiaankin joustaa mukavasti. Tärkeintä kuitenkin on, että se hengittää hyvin…vaikka luulen, että ihan kaikkea tuskanhikeä tämäkään ei ehdi pumpata pois…

Mulberry on superkiva väri -tätä on nyt talvimallistossa tosi paljon ja en ihmettele -kyllä se niin kivalta näyttää.

Lisätiedot

koko