Ratsastuspaita HH Pearl

39.95

Harrys Horse Pearl on Equestrian Society -sarjaan kuuluva tekninen ratsastuspaita.

Kevätkauden ensimmäinen ratsastuspaita on vaaleahko, sini/petroolin sävyinen malli missä on ohuemmat harmaameleeratut sivukaistaleet. Tässä paidassa on kyllä onnistunut väriyhdistelmä -tämä on helppo yhdistää hyvin moniin eri väreihin.

Pearl -paidan kangas on micropolyesteri/elastan -sekoitetta. Se on joustavaa, hengittävää ja ihoa vasten kivan tuntuista. Varsin hyvä paita myös muuhun liikuntaan kuin ratsastukseen.

Mitoitus on normaalia eli jos yleensä käytät 38-kokoisia yläosia voit ottaa tästä S-koon. Paidan malli on aika slimmi mutta sitä ei tarvitse säikähtää; kangas kyllä joustaa. Ja hihat ovat pitkät niinkuin pitääkin!

S-koossa rinnanympärys on venyttämättä noin 78cm ja vyötärö 68cm. Selkämitta on 63cm

M-koossa rinnanympärys on 84cm ja vyötärö 74cm. Selkämitta on 64cm.

L-koossa rinnanympärys on 90cm ja vyötärö 80cm. Selkämitta on 65cm.

Konepesu nurinpäin käännettynä 30 asteessa.

Poista
Osastot: , SKU: N/A Avainsanat:

Kuvaus

Ratsatuspaita Harrys Horse Pearl on ensimmäinen kevätkauden uutuuksista. Tätä Equestrian Society-malliston paitaa on nyt sinisävyisenä ja siihen löytyy kaveriksi swetari. Equestrian Society -mallisto on kivan näköistä ja kivan hintaista. Tästä mallistosta tulee löytymään kevättalven aikana muitakin kivoja vaatteita.

Pearl ratsastuspaita on istuva, aika fitti paita mutta sitä ei kannata säikähtää sillä joustavan kankaan ansiosta paita ei ahdista. Senhän on tarkoituskin olla lähellä ihoa. Tähän päälle sitten tarvittava määrä swetareita, neuleita, verkkatakkia tai muuta lämmittävää -ja päälimmäisenä sit toppatakki. Paita on kyllä siinäkin mielessä kiva, että sitä käyttää muussakin ulkoilussa. Ja ei tästä nuo hevostekstit niin pomppaa etteikö tätä käyttäisi muuallakin kuin heppaillessa.

Myymälän paidan lähetetään tilauspäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä.

 

Lisätiedot

koko