Ale!

Ratsastuspaita euro-star Olan pieni s

24.95

ES Olan on euro-starin tekninen ratsastuspaita.

euro-star Olan on tekninen ratsastuspaita

Paita on hyvin istuva ja mukavan tuntuinen malli mikä hengittää hyvin. Tässä paidassa on kyllä onnistunut malli eikä noista kimalluksistakaan mitää haittaa ole!

Olan -paidan polyesteri/elastan -kangas hyvin hengittävää joten tämä on hyvä paita myös muuhun liikuntaan kuin ratsastukseen.

Mitoitus on normaalia eli jos yleensä käytät 38-kokoisia yläosia voit ottaa tästä S-koon. Paidan malli on aika slimmi mutta sitä ei tarvitse säikähtää; kangas kyllä joustaa. Ja hihat ovat pitkät niinkuin pitääkin!

S-koossa rinnanympärys on venyttämättä noin 78cm ja vyötärö 68cm. Selkämitta on 60cm

M-koossa rinnanympärys on 84cm ja vyötärö 74cm. Selkämitta on 61cm.

L-koossa rinnanympärys on 90cm ja vyötärö 80cm. Selkämitta on 62cm.

XL-koossa rinnanympärys on 96cm ja vyötärö 86cm. Selkämitta on 63cm

Konepesu nurinpäin käännettynä 30 asteessa.

Myymälän paidat lähetetään tilauspäivänä

Poista

Kuvaus

Punasävyinen ratsastuspaita euro-star Olan on tekninen, hyvin istuva malli. Olan on tietysti superhyvä ratsastaessa mutta sopii toki kaikkeen muuhunkin ulkoiluun.

Tekninen ratsastuspaita on istuva ja äkkiseltään aika fitti malli mutta sitä ei kannata säikähtää sillä joustavan kankaan ansiosta paita ei ahdista. Senhän on tarkoituskin olla lähellä ihoa. Tähän päälle sitten tarvittava määrä swetareita, neuleita, verkkatakkia tai muuta lämmittävää -ja päälimmäisenä sit kosteuden ja tuulen pitävä ohut takki jos sää sitä vaatii.

euro-starin Olan -paita on kyllä siinäkin mielessä kiva, että sitä käyttää kaikessa ulkoilussa. Ja ei voi mitään mutta kimallukset on kiva juttu!

 

 

 

Lisätiedot

koko