Ale!

Ratsastuspaita euro-star Gianna

55.00

euro-star Gianna paita on kiva tallille ja töihin

euro-star Gianna on tekninen ratsastuspaita

Sininen ratsastuspaita on istuva ja mukavan tuntuinen malli mikä hengittää hyvin. Tässä paidassa on kyllä onnistunut malli!

Gianna -paidan polyamidi/elastan -kangassekoite joustaa todella hyvin ja on mukavan kevyen tuntuinen päällä.Sinisessä paidassa on sininen kimaltava logo ja hopeiset tereet kauluksessa.

Mitoitus on tuttua euro-staria ja minä 38-kokoisena valitsin tästä paidasta M-koon sillä halusin, että se on hieman väljä.

Kivat nämä hihat!!!

Millaista mitoitusta euro-star paita on?

XS-koossa rinnanympärys on 74cm ja selkämitta 59cm

S-koossa rinnanympärys on 78cm. Selkämitta on 60cm

M-koossa rinnanympärys on 82cm. Selkämitta on 61cm.

L-koossa rinnanympärys on 86cm. Selkämitta on 62cm.

XL-koossa rinnanympärys on 90cm. Selkämitta on 63cm

Konepesu nurinpäin käännettynä 30 asteessa.

Myymälän paidat lähetetään tilauspäivänä

Poista
Osastot: , SKU: N/A Avainsanat:

Kuvaus

euro-star Gianna ratsastuspaita on parhaimmillaan kunnon treenissä. Siinä vaiheessa kun puuvillasekoite imee kehon kosteutta itseensä ja jää kosteaksi, tämä paita pumppaa kosteutta pois. Pintakangas pysyy mukavan tuntuisena ja kuivahtaa todella nopeasti. Teknisen kankaan hyvä puoli on myös se, että se kestää toistuvaa konepesua. Kankaan väri säilyy tummana ja paidan malli pysyy muodossa. Tällaisen kankaan kanssa ei tarvitse myöskään pelätä paidan kutistumista.

Ja mikä sen mukavan kankaan salaisuus on? Se on italialainen FULGAR -nailonkuitu. Erikoiskuitu on hyvin joustava, kulutuskestävä ja mukavan tuntuinen. Jokaisessa paidassa on mukana QR-koodi millä voit selvittää missä Sinun paidassa käytetty kuitu on valmistettu. Tämän kuidun valmistusprosessissa on pyritty ekologisempaan valmistusprosessiin. FULGAR -kuituun pääset tutustumaan paidan koodilla.

 

 

 

Lisätiedot

koko

,