Ratsastuspaita Esthal Keskimäki logo selässä

49.00

Esthal on Waldhausenin tuttu tekninen ratsastuspaita.

Tekninen ELT ratsastuspaita pitää ihon kuivana

Musta ratsastuspaita on hyvin istuva ja mukavan tuntuinen malli mikä hengittää hyvin. Fleecen tuntuinen vuorimateriaali on ihoa vasten pehmeän tuntuista ja himpun lämmittävää. Tässä paidassa on kyllä onnistunut malli eikä noista kimalluksistakaan mitää haittaa ole!

Esthal -paidan polyesteri/elastan -kangas hyvin hengittävää joten tämä on hyvä paita myös muuhun liikuntaan kuin ratsastukseen.

Mitoitus on normaalia eli jos yleensä käytät 38-kokoisia yläosia ja haluat hyvin fitin, istuvan paidan, voit ottaa tästä S-koon. Paidan malli on aika slimmi mutta sitä ei tarvitse säikähtää; kangas kyllä joustaa. Ja hihat ovat pitkät niinkuin pitääkin!

S-koossa rinnanympärys on venyttämättä noin 78cm ja vyötärö 68cm. Selkämitta on 63cm

M-koossa rinnanympärys on 84cm ja vyötärö 74cm. Selkämitta on 64cm.

L-koossa rinnanympärys on 90cm ja vyötärö 80cm. Selkämitta on 65cm.

Konepesu nurinpäin käännettynä 30 asteessa.

Tilatut tiimipaidat viedään painatukseen noin kerran viikossa.

Painatusaika on noin 2-3 viikkoa. Saat ilmoituksen sähköpostiin kun valmis paita on noudettavissa.

 

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Ratsastuspaita Esthal on tekninen, hyvin istuva malli mikä on superhyvä ratsastaessa mutta sopii toki kaikkeen muuhunkin ulkoiluun. Tämä paita on Walhausenin-mallistoa mikä on aina kivan näköistä ja kivan hintaista.

Musta ratsastuspaita on istuva ja äkkiseltään aika fitti malli mutta sitä ei kannata säikähtää sillä joustavan kankaan ansiosta paita ei ahdista. Senhän on tarkoituskin olla lähellä ihoa. Tähän päälle sitten tarvittava määrä swetareita, neuleita, verkkatakkia tai muuta lämmittävää -ja päälimmäisenä sit kosteuden ja tuulen pitävä ohut takki jos sää sitä vaatii.

Esthal -paita on kyllä siinäkin mielessä kiva, että sitä käyttää kaikessa ulkoilussa. Ja ei voi mitään mutta pikku kimallukset siellä täällä on kiva juttu!

Keskimäki-logo painetaan selkään valkealla.

 

 

 

Lisätiedot

koko

, ,