Ratsastuspaita ELT Keskimäki logo edessä

30.00

Helsinki on ELTin uusi, ihana tekninen ratsastuspaita mikä on nyt myös Keskimäki-paita

ELT Helsinki on tekninen ratsastuspaita

Musta paita on hyvin istuva ja mukavan tuntuinen malli mikä hengittää hyvin.

Helsinki -paidan polyesteri/elastan -kangassekoite joustaa todella hyvin mutta kyllä minä silti valitsin itselleni M-koon. Se tuntuu enemmän 38-kokoa vastaavalle ja on hiema irti ihosta.

Kevät/kesä -malliston uutuuden kangas hyvin hengittävää joten tämä on hyvä paita myös muuhun liikuntaan kuin ratsastukseen.

S-koossa rinnanympärys on venyttämättä noin 70cm. Selkämitta on 62cm

M-koossa rinnanympärys on 78cm. Selkämitta on 63cm.

L-koossa rinnanympärys on 84cm. Selkämitta on 64cm.

XL-koossa rinnanympärys on 90cm. Selkämitta on 65cm

Konepesu nurinpäin käännettynä 30 asteessa.

Nyt tilattavana on S-, M- ja L-kokoja. Pienempia XXS ja XS sekä isompia XL-kokoja odotetaan toukokuun lopulle. Valitse koon lisäksi myös haluatko painatuksen vasemmalle vai oikealle puolelle. Painettujen paitojen toimitusaika on nyt noin 3-4 viikkoa.

Poista
Osastot: , SKU: N/A Avainsanat:

Kuvaus

Tekninen musta ratsastuspaita on superhyvin hengittävää kangasta!

ELT Helsinki on tietysti superhyvä ratsastaessa mutta sopii kaikkeen muuhunkin ulkoiluun. Tämä paita on ELTin kevät/kesä-mallistoa ja jää näillä näkymin myös pysyvään mallistoon, sen verran kivasta paidasta on kyse!

Tekninen ratsastuspaita on istuva ja äkkiseltään aika fitti malli mutta sitä ei kannata säikähtää sillä joustavan kankaan ansiosta paita ei ahdista. Senhän on tarkoituskin olla lähellä ihoa. Tähän päälle sitten tarvittava määrä swetareita, neuleita, verkkatakkia tai muuta lämmittävää -ja päälimmäisenä sit kosteuden ja tuulen pitävä ohut takki jos sää sitä vaatii.

Ja ai että kun jossain vaiheessa on hellekelit; kyllä kelpaa kevennellä tämä päällä! Tässä mallissa on paljon mesh-kangasta kainaloissa, olkapäillä, hihoissa ja selkärangan kohdalla. Saa treenata vähän kovempaakin eikä paita pienistä kastu!

 

 

 

Lisätiedot

koko

, ,

product-type

,