Ratsastuspaita Ariat Sunstopper Team 2.0

55.50

Ariat Sunstopper tekninen ratsastuspaita on ihanan hengittävä

Ariat Sunstopper on tekninen ratsastuspaita aurinkosuojalla

Team -värinen (eli puna/sini/valkea) paita on hyvin istuva ja mukavan tuntuinen malli mikä hengittää megahyvin. Tässä paidassa on kyllä onnistunut malli ja ajaton väritys!

Ariat -paidan polyesteri/spandex -kangas hyvin hengittävää joten tämä on hyvä paita myös muuhun liikuntaan kuin ratsastukseen.

Mitoitus on normaalia eli jos yleensä käytät 38-kokoisia yläosia voit ottaa tästä S-koon. Paidan malli on aika slimmi mutta sitä ei tarvitse säikähtää; kangas kyllä joustaa. Ja hihat ovat pitkät niinkuin pitääkin!

Vaikka moni mieltää paidan kesäpaidaksi tuon aurinkosuojan vuoksi, käytetään tätä ihan ympäri vuoden. Paitahan voi olla se alin, kosteutta siirtävä paita!

S-koossa rinnanympärys on venyttämättä noin 78cm ja vyötärö 70cm. Selkämitta on 62cm

M-koossa rinnanympärys on 84cm ja vyötärö 74cm. Selkämitta on 61cm.

L-koossa rinnanympärys on 90cm ja vyötärö 80cm. Selkämitta on 62cm.

XL-koossa rinnanympärys on 96cm ja vyötärö 86cm. Selkämitta on 63cm

Konepesu nurinpäin käännettynä 30 asteessa.

Myymälän paidat lähetetään tilauspäivänä

Poista
Osastot: , SKU: N/A Avainsanat:

Kuvaus

Ariat Sunstopper ratsastuspaita on tekninen, hengittävä ja hyvin istuva malli.

Sunstopper on tietysti superhyvä ratsastaessa mutta sopii toki kaikkeen muuhunkin ulkoiluun.

Tekninen ratsastuspaita on istuva ja äkkiseltään jopa fitti malli mutta sitä ei kannata säikähtää sillä joustavan kankaan ansiosta paita ei ahdista. Senhän on tarkoituskin olla lähellä ihoa. Tähän päälle lisätään sitten tarvittava määrä swetareita, neuleita, verkkatakkia tai muuta lämmittävää -ja päälimmäisenä sit kosteuden ja tuulen pitävä takki silloin kun sää sitä vaatii.

Ja kunhan kevät ja kesä taas koittaa niin tällä paidalla ratsastetaan vaikka minkälaisessa helteessä! Tässä paidalla on nimittäin aurinkosuoja ja kangas mikä todellakin HENGITTÄÄ. Viime kesän helteissä tämä oli todella mukava päällä. Moni ensimmäisen Sunstopperin hankkinut asiakas laittoi viestiä etteivät he ikinä uskoneet, että sinisellä pitkähihaisella paidalla olisi kiva ratsastaa helteessä!

Team-väri sini-puna-valkea on ajaton ja helppo yhdistää muihin vaatteisiin. Tämä on myös se väriyhdistelmä mitä saa aika monessa muussakin Ariatin tuotteessa.

 

 

 

Lisätiedot

koko

,