Ale!

Ratsastuspaita Ariat Prix 2.0

53.50 29.00

Ariatin lyhythihainen nappiratsastuspaita on nimeltään Prix 2.0. Tämä ohut ja ryhdikäs kauluspaita on laadukasta puuvilla/elastania. Kangassekoite on kivan tuntuista joten paitaa käyttää mielellään niin töissä kuin tallillakin.

Ratsastukseen suunniteltu Prix-paita on joustava ja sopivan istuvaksi leikattu jotta ryhti näkyy (ja näkyy se ryhdin puutekin). Vaikka Ariat -paidat ovat ns. täysverisiä urheilupaitoja niin esimerkiksi tätä voi käyttää arkipaitanakin. Paitaan yhdistää helposti erilaisia housuja, shortseja ja vaikkapa hameen. Ja liekö johtuu siitä niin tätä mallia on ostaneet myös golfia pelaavat asiakkaat.

Ariat Prix 2.0 -paidan mitoitus on normaalia eli esimerkiksi 38-kokoa käyttävä ratsastaja valitsee S-koon jos tykkää, että paita on istuva. Minulla on yleensä 38-kokoisia yläosia ja tästäkin Ariatin paidasta käytän S-kokoa. Tykkään helmasta kun se on riittävän pitkä ja ulottuu hyvin housun vyötärön päälle.

S-koossa rinnanympärys on 76-78 ja selkämitta 69cm.

L-koossa rinnanympärys on 92-94cm ja selkämitta 70cm

 

Konepesu normaalisti kirjopesuaineella mutta muista ettet käytä huuhteluainetta.

Poista

Kuvaus

Ariat lyhythihainen ratsastuspaita on kivan tuntuinen päällä. Prix 2.0 -malli on väljän mallinen jotta sen puuvilla/elastan -kangas on kevyesti ihoa vasten. Ihan kovimmissa ratsasteluissa olen huomannut, että tekniset kangassekoitteet ovat silloin toimivampia mutta muuten tällä kevennellään siinä missä muillakin. Tämä Prix on taas niitä paitoja mitä on kiva käyttää myös töissä ja vapaalla.

Joustavan kangassekoitteen ansiosta paita istuu hyvin päällä ja joustaa mukavasti. Aivan mielettömän hyvän tuntuinen puuvillakangas tässä paidassa ja kiva siisti lookki!

 

Lisätiedot

koko