Ratsastuspaita Ariat Auburn

79.50

Ariat Auburn on ihana paita kuumille kesäkeleille

Mikä Ariat Auburn ratsastuspaidassa on SE juttu?

Ariat ratsastuspaita on super joustavaa ja hengittävää nailon/spandex -kangasta. Malli on rento; se on hieman tyköistuvaksi leikattu mutta silti sopivasti väljä. Kangas tuntuu kevyelle iholla ja se hengittää todella hyvin. SE juttu on kankaan kyky reagoida ihon lämpötilaan; paita on mukavan tuntuinen helteisemmälläkin säällä. Tunnet ”viileyden” jo siinä kun otat paidan käteen.

Tässäkin Ariat -paidassa on toki aurinkosuoja (UPF 50+). Kangas on myös ”tuoksukäsitelty” eli kestää hyvin toistuvaa hikoilutreeniä ja puhdistuu pesussa.

Hyvä, normaali mitoitus. Esim. minulle käy S-koko ja käytän yleensä 38-numerokokoa.

Konepesu 30 asteessa muiden urheiluvaatteiden kanssa. Pese paita kirjopesuaineella mutta älä käytä huuhteluainetta.

Ariat-paitoja odotetaan myymälään juhannuksen jälkeen

Poista
Osastot: , SKU: N/A Avainsanat:

Kuvaus

Viilentävä Ariat Auburn ratsastuspaita on ihanan tuntuinen malli mitä pitää tietysti ratsastaessa mutta myös muussa liikunnassa.

Ariat Auburn ratsastuspaita on teknistä materiaalia ja mukavan tuntuinen ihoa vasten

Teetpä sitten tallia, ratsastat tämä päällä tai harrastat jotain muuta liikuntaa niin takuulla voit liikkua huoletta; paita on kivan tuntuinen ja hengittää hyvin. Jos meinaisi alkaa hiottamaan niin kangas reagoi siihen viilentämällä hieman ihoa. Huomaa, että on ratsastajat olleet suunnittelemassa tätäkin paitaa sillä malli on riittävän pitkä ja samoin hihat ovat todella kapeat ja pitkät.

Antique rubia on kiva ajaton väri.

 

 

 

Lisätiedot

koko

, , , ,