Ratsastusloimi Zebra

55.00

Ratsastusloimi suojaa kutinaa ja erilaisia ihoärsytyksiä aiheuttavilta ötököiltä ratsastuksen aikana

Seeprakuvioitu ratsastusloimi hämää ötököitä

Mustavalkoisen Zebra -ratsastusloimen raitakuosinen kangas on kevyttä ja pehmeää pienisilmäistä polyesterimeshia. Loimi hengittää hyvin ja kuivahtaa nopeasti esimerkiksi kesäsateen jälkeen. Tämäkin on tärkeä seikka jotta kangas ei turhaa haudo hevosta ja tee sille epämiellyttävää oloa.

Zebra -ratsastusloimi on hyvin istuvaa mallia. Siinä on kiinnitykset kaulalla ja ryntäissä. Ja kaulaosan muuten voi halutessa jättää kokonaan pois.

Alareunan heiluvat hapsukat hämäävät esim paarmoja jotta ne eivät pääse jalkataipeisiin.

Huom! 135-155cm koot ovat myymälässä hetitoimituksessa

Konepesu 30 asteessa.

Poista

Kuvaus

Seeprakuvioitu ratsastusloimi on ötökkäaikoijen pelastus.

Tässä ratsastusloimessa on mustavalkea seeprakuvioitu verkkomainen kangas mikä hämää ötököitä laskeutumasta loimen pinnalle. Ja se verkkomainen kangas on kevyttä ja hengittävää mesh polyesteria. Kangas on todella hyvä meidän vaihteleviin keleihin -välillä voi sataa ja sitten taas paistaa mutta ratsastusloimi hengittää hyvin ja kuivuu nopeasti.

Tätä seeprakuviota on ollut mallistossa jo vuosikausia ja se jatkaa edelleen. Varsin toimivasta loimesta siis kyse. Tässä mallissa on kivaa sekin,että malli ja mitoitus ovat tosi onnistuneet; tämä pysyy hyvin päällä ja kevyt. Ihan ihanteellinen esimerkiksi ratsastuskouluhevosille mitkä voivat työskennellä useamman tunnin päivässä ötököiden keskellä.

Mitoitus on normaalia.

Lisätiedot

koko

, ,