Ratsastusloimi heijastavalla kankaalla

29.00

Heijastava ratsastusoimi on kevyttä, hengittävää ja erottuvaa polyesterikangasta.

Millaista mallia ja mitoitusta heijastava ratsastusloimi on?

Loimi on muotoiltu niin, että se istuu hyvin satulan kanssa eikä haittaa ratsastajan alapohkeen käyttämistä. Kevyt kangas laskeutuu hyvin ja loimi voi olla vähän reilukin haittaamatta silti ratsastamista.

Kirkkaan neonkeltaisessa heijastavassa kankaassa on lisäksi harmaat fluoresoivat heijastinnauhat. Tämä malli todella erottuu niin syksyn ja kevään harmaudessa kuin talven pimeydessä.

Loimea saa kahtena (125cm ja 145cm) kokona. 125cm koko on ns. perus ponikoko ja isompi 145cm koko on tarkoitettu hevosille millä yleensä käytetään esim 145 ja 155cm kokoisia loimia.

Konepesu 30 asteessa.

Molemmat koot ovat nyt varastotoimituksina ja toimitusaika on noin 8-10 päivää.

Poista

Kuvaus

Edestä kiinnitettävä heijastava ratsastusloimi on hyvin istuva malli.

Heijastava ratsastusloimi on fiksu juttu

Tämän heijastavaa kangasta olevan ratsastusloimen kanssa voit pitää mitä tahansa englantilaismallista satulaa.

Ratsastaminen loimen kanssa onnistuu hyvin sillä sen alaosa on muotoiltu niin ettei kangas haittaa pohkeen käyttöä.

Kiva juttu, että on heijastinloimimalli mikä näkyy myös eteenpäin.

Tässä loimessa on sekin hyvä puoli, että kangas karkoittaa ötököitä ja on samalla mukavan tuntuinen hevoselle. Paljon maastoilevien olisi hyvä käyttää näitä erottuvia malleja myös kesällä valoisan aikaan sillä hevonen maastoutuu vihreään ja ruskeaan ympäristöön todella hyvin. Mitä kauempaa autoilija teidän näkee, sen paremmin hänellä jää aikaa reagoida.

Ratsastusloimea voi käyttää myös sateella sillä kangas kuivahtaa nopeasti. Ja jos on tarvetta pestä loimea niin sekin on helppoa; joko liotat sen sankossa tai peset koneessa hienopesuohjelmalla.

Tässä mallissa on tarrakiinnitteinen häntäläppä eli läpän voit halutessa ottaa pois jolloin loimi istuu paremmin isommallekin hepalle.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
koko

,