Ratsastusloimi fleece QHP Color

21.50

Ratsastusloimi fleece QHP Color

21.50

Fleeceratsastusloimi QHP Color on kuivattava ja lämmittävä polyesterifleecea oleva malli.

Fleeceratsastusloimi QHP Color on värejä rakastavan valinta

Tällainen ratsastusloimi on oikeastaan lähes ympärivuotiseen käyttöön sopiva juuri tuon kuivattavuutensa vuoksi. Meidän sääolot osaavat olla sellaisia että hikisen hevosen loppukäynnit voi olla kiva tehdä tämä päällä ihan syksystä kevääseen.

Ratsastusloimi kiinnitetään satulan edestä ja lisäksi siinä on häntäremmi.

Ratsastusloimi Color sarjasta on eroittuvan värinen ja samaa erottuvaa väriä saa muistakin QHP:n tuotteista (esimerkiksi satulahuopia, pinteleitä ja suojia).

Fleeceratsastusloimi on ns. normaalia mitoitusta. Tässä Color -sarjassa on todella paljon kokoja aina shettisten ja pikkuponien XS-koosta isojen hevosten XL-kokoon. XS-koossa sivumitta on noin 125-135cm ja S-koossa 145-155cm. M-koko menee sellaisille isoille poneille millä loimen sivumitta on 165-175cm. L-koko on pienille hevosille, siinä sivumitta on 185-195cm  ja XL-koko on isoille hevosille mitkä käyttävät loimissa 205-215cm sivumittaa.

 

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Fleeceratsastusloimi QHP Color on kiva värejä rakastavalle heppailijalle. Loimi on hyvä kuivattavan ja vähän lämmittävänkin ominaisuutensa vuoksi. Polyesterfleecekangas kuivattaa hikoilevaa hevosta tehokkaasti samalla kun se myös lämmittää hieman. Näin lihakset pysyvät lämpiminä ja kuivavat samalla kun ratsastat.

Ratsastusloimi kuivaa nopeasti ja menee pieneen tilaan varustekaapissa tai loimilaatikossa.

Värit ovat kivat. Ja jokaiseen värivaihtoehtoon löytyy useita muitakin tuotteita yhdistettäväksi.

Fleeceratsastusloimi pestään koneessa. Käytä kirjopesuainetta ja pese 30 asteessa.

Lisätiedot

koko

, , , ,

Värivaihtoehto

, , , ,