Ratsastusliivi Keskimäki logo edessä

77.00

Sininen Keskimäki ratsastusliivi on ajaton hyvä käyttövaate ratsastukseen ja talleiluun.

Keskimäen ratsastusliivi ELT Heerlen on kevyttoppaa

Topparatsastusliivissä on kevyt polyesteri-täyte mikä tuntuu ihan untuvalle. Vaikka liivi on kevyttoppis, sopii se hyvin ihan ympärivuotiseen käyttöön.

Tämä ratsastusliivi on hyvä malli seura/tiimiliiviksi kun kokoja on niin paljon. Logo brodeerataan valkealla vasemmalle puolelle.

Ratsastusliivi ulottuu lantiolle ja siinä on pehmeästi topattu suojaava kaulus. Huppu on hyvin päähän istuva malli. Plussaa siitä ettei se tunnu ratsastaessa hankalalta niskassa tai kaulassa. Hupuista voi olla montaa mieltä mutta viileänä aikana se on kiva vetäistä päähän kun lähtee ratsastuksen jälkeen kotiin. Kylmä ilma tuntuu muuten herkästi niskassa ja hartoissa. Ja huom, tämän hupun saa niskaan kiinni niin ettei se liiku yhtään. Hyvä juttu jos ei oikein tykkää hupuista.

Materiaalit ovat miellyttävän tuntuisia ja helppohoitoisia. Liivi päällä on kiva istua satulassa sillä se on hyvin istuva malli ja sopivasti lantiolle ulottuva. Tästä mallista voit toki avata vetoketjua myös alhaalta päin.

Mitoitus on ns. normaalia eli jos yleensä käytät 38/S-kokoisia vaatteita, menee tästä S-koko.

S-koossa rinnanympärys on noin 80cm ja vyötärö 75cm. Lantionympärys on noin 85cm. Selkämitta on 58cm.

M-koossa mitat ovat 90/85/95 ja selkämitta 60cm

L-koossa mitat ovat 100/90/105 ja selkämitta 62cm

Konepesu 30 asteessa. Käytä kirjopesuainetta.

Tiimiliivit tulevat varastolta noin viikossa ja niiden brodeerausaika on noin 2-3 viikkoa. Valmistuneesta liivistä ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla. Myymälässä on nyt sovitettavana koot xs,s ja l

 

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Sininen ratsastusliivi on kestosuosikki. Tällainen kevyesti topattu liivi on aina varma, ajaton juttu. Meillä on syksyllä ja keväällä (ja toisinaan myös kesällä, heh) niin viileää, että tekee mieli laittaa liivi treenitakin päälle.

Minä tykkään käyttää näitä liivejä myös töissä ja vapaalla eli varsin monikäyttöisistä vaatteista on kyse!

Kevyesti topattu Keskimäki ratsastusliivi on pehmeää ja kulutuskestävää polyesteria. Tikkikangas, vuori ja täytevanu ovat kaikki samaa materiaalia.

Tämä kevyttoppaliivi tehdään brodeerattuna.

 

 

 

Lisätiedot

koko

, , , , ,