Ratsastusleggins polvigrippi musta ELT Ella

49.95

ELT ratsastusleggins korkealla vyötäröllä on nimeltään Ella.

ELT ratsastusleggins on nyt myös polvigrippipaikalla

Jos nämä eivät ole mukavat ja helpot päällä niin sitten en enää tiedä mitkä ovat! Musta leggins istuu kuin sukkahousu ja on tosi kiva vapaa-ajan talleiluhousuna sekä tietysti ratsastushousuna. Polvigrippisiä housuja on toivottu pitkään ja nyt niitä sitten saa!

Kangassekoite on superjoustavaa ja mukavan tuntuista.

ELT Ella ratsastuslegginssit ovat korkealla vyötäröllä

Ella on istuva ja helposti päälle sujautettava malli. Tässä legginssissä on korkea vyötärö mikä istuu tukevasti mahaa ja selkää vasten. Vyötäröllä on vyölenkit joten saat sujautettua vyön jos haluat.

Ratsastushousussa on lyhyt polvigrippipaikka mikä on sopivasti tarraavaa joten pysyt satulassa vähän isommassakin loikassa! Silikonigrippi on kulutuskestävää ja se kestää myös hyvin konepesua. Reiden yläosa ja peffan kohta on pelkkää joustavaa ja hengittävää kangasta.

Ratsastusleggins on mukavan tuntuista, pehmeää polyesteri/elastan -sekoitetta. Musta väri on helppo kun senhän yhdistää kaikkeen, eikö vaan?

Millaista mitoitusta ratsastuslegginssit ovat?

Ratsastushousun mitoitus on ns. normaalia ja malli on hieman slimmi. Minä käytän yleensä kokoa 38 ja se menee näistäkin helposti sillä legginskangas on joustavaa. Voit siis valita sen koon mitä yleensäkin käytät housuissa; nämä tuntuvat siltä kuin kiskoisit jalkaan paksut sukkahousut. Mutta huom! jos mietit esim. 38 ja 40-kokojen väliltä, kannattaa valita pienempi sillä kangas on tosi joustavaa!

Ratsastushousun pesu

Polvigrippinen ratsastushousu pestään nurinpäin käännettynä hienopesuohjelmalla 30 asteessa.

Käytä mieluimmin nestemäistä kirjopesuainetta. Ratsastushousujen pesussa ei käytetä huuhteluainetta.

Jos kuivaat housut ulkona, tarkasta etteivät ne ole suorassa auringonvalossa jotta väri ei kauhdu.

Housut lähetetään tilauspäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä.

 

 

 

 

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Polvigrippinen ratsastusleggins korkealla vyötäröllä on tosi mukava päällä!

Musta ELT Ella on istuva malli mikä näyttää slimmille mutta superjoustava kangas auttaa paljon! Nämä sujahtaa päälle yhtä helposti kuin sukkahousut!

Silikoniset polvigripit ovat pitävät mutta eivät “jämähdä” satulaan. Housun paikka on sellainen juttu mikä jakaa mielipiteitä tosi tehokkaasti ja mikäs siinä. Jokainen löytää itselle sopivan paikkamallin kokeilemalla. Tämän mallinen silikonigrippi kokopaikkana on saanut paljon kiitosta mun asiakkaissa. Ja tätä polvigrippiä on toivottu pitkään!

Näissä saksalaisen ELTin housuissa on aina aika kivat mallit ja mitoitukset meille suomalaisille. Ja tämäkin malli istuu tosi hyvin!

Jos käytät yleensä esim. 38 ja 40-kokoisia housuja niin tässä mallissa menee 38-koko.

 

Lisätiedot

koko

, ,