Ratsastusleggins kokogrippi sininen Keskimäki logolla

54.00

Sininen ratsastusleggins korkealla vyötäröllä on nimeltään ELT Ella.

Jos nämä eivät ole mukavat ja helpot päällä niin sitten en enää tiedä mitkä ovat! Leggins istuu kuin sukkahousu ja tosi kiva vapaa-ajan talleiluhousuna sekä tietysti ratsastushousuna.

ELT Ella ratsastuslegginssit ovat korkealla vyötäröllä

Ella on istuva ja helposti päälle sujautettava malli. Tässä legginssissä on korkea vyötärö mikä istuu tukevasti mahaa ja selkää vasten.

Ratsastushousussa on kokogrippipaikka mikä on sopivasti tarraavaa joten pysyt satulassa vähän isommassakin loikassa! Silikonigrippi on kulutuskestävää ja se kestää myös hyvin konepesua.

Ratsastusleggins on mukavan tuntuista, pehmeää polyesteri/elastan -sekoitetta. Sininen väri on helppo kun senhän yhdistää kaikkeen, eikö vaan?

Millaista mitoitusta ratsastuslegginssit ovat?

Ratsastushousun mitoitus on ns. normaalia ja malli on hieman slimmi. Minä käytän yleensä kokoa 38 ja se menee näistäkin helposti sillä legginskangas on joustavaa. Voit siis valita sen koon mitä yleensäkin käytät housuissa; nämä tuntuvat siltä kuin kiskoisit jalkaan paksut sukkahousut.

Ratsastushousun pesu

Kokogrippinen ratsastushousu pestään nurinpäin käännettynä hienopesuohjelmalla 30 asteessa. Käytä mieluimmin nestemäistä kirjopesuainetta. Ratsastushousujen pesussa ei käytetä huuhteluainetta.

Housujen toimitusaika on noin 3-4 viikkoa

 

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Ratsastusleggins korkealla vyötäröllä on aivan ihana päällä!

Sininen ELT ratsastusleggins istuu kuin sukkahousut

Sininen leggins ELT Ella on istuva malli mikä ensiksi näyttää aika slimmille mutta superjoustava kangas pelastaa paljon! Nämä sujahtaa päälle helposti kuin sukkahousut!

Silikoniset kokogripit ovat pitävät mutta eivät “jämähdä” satulaan. Housun paikkamateriaali on juttu mikä jakaa mielipiteitä tosi tehokkaasti ja mikäs siinä. Jokainen löytää itselle sopivan ratsastushousun kokeilemalla. Tämän mallinen silikonigrippi on saanut paljon kiitosta mun asiakkaissa.

Näissä saksalaisen ELTin housuissa on aina aika kivat mallit ja mitoitukset meille suomalaisille. Ja tämäkin malli istuu tosi hyvin!

Jos käytät yleensä 38-housuja niin tässä mallissa menee sama koko.

Suuntaa-antavia mittoja housuista:

36-koossa vyötärönympärys on venyttämättä 66cm ja lantio 76cm. Lahkeen sisäsivun pituus on 75cm

38-koossa vyötärönympärys on 68cm ja lantio 80cm. Lahje on 77cm

40-koossa vyötärönympärys on 74cm ja lantio 82cm. Lahje on 77cm.

42-koossa vyötärönympärys on 76cm (ja venytettynä 80cm)

44-koossa vyötärönympärys on venyttämättä 82cm ja venytettynä 86cm

46-koossa vyötärönympärys venyttämättä on 94cm ja venytettynä noin 98cm

48-koossa vyötärönympärys on 98cm ja venytettynä 102cm

Lisätiedot

koko

, , ,