Ratsastusleggins kokogrippi musta Ella 176cm

55.50

Musta ratsastusleggins korkealla vyötäröllä on nimeltään Ella.

Jos nämä eivät ole mukavat ja helpot päällä niin sitten en enää tiedä mitkä ovat! Leggins istuu kuin sukkahousu ja tosi kiva vapaa-ajan talleiluhousuna sekä tietysti ratsastushousuna.

ELT Ella ratsastuslegginssit ovat korkealla vyötäröllä

Ella on istuva ja helposti päälle sujautettava malli. Tässä legginssissä on korkea vyötärö mikä istuu tukevasti mahaa ja selkää vasten.

Ratsastushousussa on kokogrippipaikka mikä on sopivasti tarraavaa joten pysyt satulassa vähän isommassakin loikassa! Silikonigrippi on kulutuskestävää ja se kestää myös hyvin konepesua.

Ratsastusleggins on mukavan tuntuista, pehmeää polyesteri/elastan -sekoitetta. Musta väri on helppo kun senhän yhdistää kaikkeen, eikö vaan?

Millaista mitoitusta ratsastuslegginssit ovat?

Ratsastushousun mitoitus on ns. normaalia ja malli on hieman slimmi. Minä käytän yleensä kokoa 38 ja se menee näistäkin helposti sillä legginskangas on joustavaa. Voit siis valita sen koon mitä yleensäkin käytät housuissa; nämä tuntuvat siltä kuin kiskoisit jalkaan paksut sukkahousut.

Ratsastushousun pesu

Kokogrippinen ratsastushousu pestään nurinpäin käännettynä hienopesuohjelmalla 30 asteessa. Käytä mieluimmin nestemäistä kirjopesuainetta. Ratsastushousujen pesussa ei käytetä huuhteluainetta.

Jos kuivaat housut ulkona, tarkasta etteivät ne ole suorassa auringonvalossa jotta väri ei kauhdu.

 

Poista
Osastot: , , SKU: N/A Avainsana:

Kuvaus

Ratsastusleggins korkealla vyötäröllä on aivan ihana päällä!

Musta leggins ELT Ella on istuva malli mikä ensiksi näyttää aika slimmille mutta superjoustava kangas pelastaa paljon! Nämä sujahtaa päälle helposti kuin sukkahousut!

Silikoniset kokogripit ovat pitävät mutta eivät ”jämähdä” satulaan. Housun paikka on sellainen juttu mikä jakaa mielipiteitä tosi tehokkaasti ja mikäs siinä. Jokainen löytää itselle sopivan paikkamallin kokeilemalla. Tämän mallinen silikonigrippi on saanut paljon kiitosta mun asiakkaissa.

Näissä saksalaisen ELTin housuissa on aina aika kivat mallit ja mitoitukset meille suomalaisille. Ja tämäkin malli istuu tosi hyvin!

Ns. teinikoossa 176cm on vyötärönympärys venyttämättä 68cm ja lantio 78cm. Lahkeen sisäsivun pituus on 80cm. Vaikka housu on senttikoon mitoitusta, se ei kuitenkaan ole slimmi esim pohkeesta.

 

Lisätiedot

koko