Ratsastuskypärä Swing H16 Pro ruskea

119.90

Ratsastuskypärä Swing H16 Pro ruskea

119.90

Ratsastuskypärä Swing H16 on tukevan tuntuinen ja silti kevyt malli. Swing -ratsastuskypärät ovat uutta sporttisempaa ulkonäköä ja ne ovat laadullisesti ja teknisesti tosi hyviä -ovathan nämä Waldhausenin omaa tuotantoa. Ruskea värivaihtoehto on hyvä sillä väri on ”hyvän ruskea” jotta se on helppo yhdistää muihin väreihin.

Ratsastuskypärässä on kolmikerroksinen rakenne minkä ansiosta se istuu kallon ympärille ja on hyvin iskuja vaimentava. Sisäpuoli kuivuu nopeasti jos hiki yleensäkään pääsisi tulemaan sillä tässä H16 -kypärässä on 360 astetta ilmastointia.

Auringolta suojaava lippa ei rajoita näkökenttää. Pehmeissä nailonhihnoissa on helppo säätö ja leuan alla oleva lukko on näppärä käyttää. Hihnat sopivat hyvin ruskean sävyiseen kuoreen tummiin ilmastointiaukkoihin. Se istuvuuteen olennaisesti vaikuttava juttu on kypärän säätö; takana olevasta kiekosta säädetään sekä ympärystä, että korkeutta! Ihan mahtava juttu!

Kypärän sivuilla olevan ”koristepalkki” on itseasiassa heijastavaa materiaalia.

Swing-ratsastuskypärät valmistetaan Saksassa.

Matalaprofiilisen kypärän mitoitus on normaalia. Minulla on yleensä 57- ja 58 -kokoisia kypäriä ja tykkään tässä isommasta koosta sillä se uppoaa hyvin päähän ja säätövara riittää pienentämään sopivasti.

Ratsastuskypärä noudattaa VG1 01.040 2014-12 standardia.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Ratsastuskypärä Swing H16 Pro -mallissa on auringolta suojaava lippa. Aika näppärän kokoinen lippa sillä se ei rajoita näkökenttää vaikka vähentääkin häikäisyä. Pehmeissä nailonhihnoissa on helppo säätö ja leuan alla oleva lukko on näppärä käyttää.

Se istuvuuteen olennaisesti vaikuttava juttu on kypärän säätö; takana olevasta kiekosta säädetään sekä ympärystä, että korkeutta! Ihan mahtava juttu!

Kypärän sivuilla olevan ”koristepalkki” on heijastava.

Lisätiedot

koko

,