Ratsastuskypärä Swing H16 kulta

129.90

Ratsastuskypärä Swing H16 kulta

129.90

Ratsastuskypärä Swing kulta versioitu H16 on tukevan tuntuinen ja silti kevyt malli. Swing -ratsastuskypärät ovat uutta sporttisempaa ulkonäköä ja ne ovat laadullisesti ja teknisesti omaa luokkaansa.

Ratsastuskypärässä on kolmikerroksinen rakenne minkä ansiosta se istuu hyvin kallon ympärille ja on hyvin iskuja vaimentava. Sisäpuoli kuivuu nopeasti jos hiki yleensäkään pääsisi tulemaan sillä tässä H16 -kypärässä on 360 astetta ilmastointia.

Auringolta suojaava lippa ei rajoita näkökenttää. Pehmeissä nailonhihnoissa on helppo säätö ja leuan alla oleva lukko on näppärä käyttää. Se istuvuuteen olennaisesti vaikuttava juttu on kypärän säätö; takana olevasta kiekosta säädetään sekä ympärystä, että korkeutta! Ihan mahtava juttu!

Kypärän sivuilla oleva ”koristepalkki” on itseasiassa heijastavaa materiaalia.

Swing-ratsastuskypärät valmistetaan Saksassa.

Matalaprofiilisen kypärän mitoitus on normaalia. Minulla on yleensä 57- ja 58 -kokoisia kypäriä ja tykkään tässä isommasta koosta sillä se uppoaa hyvin päähän ja säätövara riittää pienentämään sopivasti.

Ratsastuskypärä noudattaa VG1 01.040 2014-12 standardia. Paino 650g.

Myymälässä on yleensä koko L (57-62). Kypärät lähetetään tilauspäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä. Jos malli on loppu myymälästä, se toimitetaan varastotoimituksena noin 7-10 päivässä.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Ratsastuskypärä Swing kulta sävyisenä on tosi, tosi kiva. Voihan se kypärä hyvin olla muukin kuin musta!

Auringolta suojaava lippa ei rajoita näkökenttää. Pehmeissä nailonhihnoissa on helppo säätö ja leuan alla oleva lukko on näppärä käyttää.

Se istuvuuteen olennaisesti vaikuttava juttu on kypärän säätö; takana olevasta kiekosta säädetään sekä ympärystä, että korkeutta! Ihan mahtava juttu!

Kypärän sivuilla oleva ”koristepalkki” on heijastava.

Lisätiedot

koko

,