Ratsastuskypärä Swing H16 Dark Shine

129.90

Ratsastuskypärä Swing H16 on tukevan tuntuinen ja silti kevyt malli. Swing -ratsastuskypärät ovat uutta sporttisempaa ulkonäköä ja ne ovat laadullisesti ja teknisesti korkealuokkaisia.

Swingin H16 -ratsastuskypärässä on kolmikerroksinen rakenne minkä ansiosta se istuu hyvin kallon ympärille ja on myös hyvin iskuja vaimentava. Sisäpuoli kuivuu nopeasti jos hiki yleensäkään pääsisi tulemaan sillä tässä H16 -kypärässä on 360 astetta ilmastointia.

Auringolta suojaava lippa ei rajoita näkökenttää. Pehmeissä nailonhihnoissa on helppo säätö ja leuan alla oleva lukko on näppärä käyttää. Se istuvuuteen olennaisesti vaikuttava juttu on kypärän säätö; takana olevasta kiekosta säädetään sekä ympärystä, että korkeutta! Ihan mahtava juttu!

Kypärän sivuilla oleva ”koristepalkki” on tässä uusimmassa Dark Shine mallissa glitterimäisesti kimaltava.

Swing-ratsastuskypärät valmistetaan Saksassa.

Matalaprofiilisen kypärän mitoitus on normaalia. Minulla on yleensä 57- ja 58 -kokoisia kypäriä ja tykkään tässä isommasta koosta sillä se uppoaa hyvin päähän ja säätövara riittää pienentämään sopivasti.

Ratsastuskypärä noudattaa VG1 01.040 2014-12 standardia. Paino 650g.

 

Poista

Kuvaus

Ratsastuskypärä Swing H16 on ollut viime vuoden ajan yksi suosituimmista malleista. Voisin kuvitella, että tämä uusi Dark Shine tulee olemaan tykätty. Ratsastuskypärän auringolta suojaava lippa ei rajoita näkökenttää. Pehmeissä nailonhihnoissa on helppo säätö ja leuan alla oleva lukko on näppärä käyttää.

Se istuvuuteen olennaisesti vaikuttava juttu on kypärän säätö; takana olevasta kiekosta säädetään sekä ympärystä, että korkeutta! Ihan mahtava juttu!

Kypärän sivuilla oleva ”koristepalkki” on heijastava.

Tätä mallia ei ole myymälässä joten toimitusaika on noin 10-14 päivää.

Lisätiedot

koko

,