Ratsastuskypärä Swing H09

65.50

Ratsastuskypärä Swing H09

65.50

Ratsastuskypärä Swing H09 on tukevan tuntuinen ja silti kevyt malli. Saksalaiset Swing -ratsastuskypärät ovat uutta sporttisempaa ulkonäköä ja ne ovat laadullisesti ja teknisesti omaa luokkaansa.

Ratsastuskypärässä on kolmikerroksinen maxSHELL -rakenne minkä ansiosta se istuu hyvin kallon ympärille ja on hyvin iskuja vaimentava.Kypärän sisäpuoli kuivuu nopeasti jos hiki yleensäkään pääsisi tulemaan sillä tässä H09 -kypärässä on 13 ilmastointiaukkoa.

Pehmeissä nailonhihnoissa on helppo säätö ja leuan alla oleva lukko on näppärä käyttää. Se istuvuuteen olennaisesti vaikuttava juttu on kypärän säätö; takana olevasta kiekosta säädetään sekä ympärystä, että korkeutta! Ihan mahtava juttu!

Swing-ratsastuskypärät valmistetaan Saksassa.

Matalaprofiilisen kypärän mitoitus on normaalia. Saatavana on kolme kuorikokoa joista suosituin aikuisten koko on 3=55-60.

Ratsastuskypärä noudattaa VG1 01.040 2014-12 standardia.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Ratsastuskypärä Swing H09 -mallissa on hyvät ilmastointiaukot ja lisäksi nopeasti kuivuva vuorikangas. Mukavuutta lisääviä seikkoja sillä ratsastaessa vaan kummasti tulee kuuma vaikka taitolajista on kyse.

Se istuvuuteen olennaisesti vaikuttava juttu on kypärän säätö; takana olevasta kiekosta säädetään sekä ympärystä, että korkeutta! Ihan mahtava juttu!

 

Lisätiedot

koko

, ,